Mit kellene tennem, ha a volt feleségem azzal zaklat, hogy látogatnom kellene a közös gyerekünket?
A gyerektarkást fizetem, ő már újból férjhez ment, szóval a gyereknek van apja. Nekem is van új életem és nem akarom tönkretenni azzal, hogy máshoz járkálok.
A zaklatást egyébként úgy kell érteni, hogy naponta hív és néha még hozzánk is eljön veszekedni.
Elhozták, elkezdett sírni, mindegy, mit csináltunk, nem nyugodott meg, húsz perc múlva hívtuk az anyját, amint meglátta már mosojgott, elvitték.
Ennyi volt.
A kérdés már önmagában felbosszantott, a további válaszaid meg fokozták ezt.
Nem tudom milyen ember vagy te, de hogy nem normális, az biztos!
Az a csöppség még nagyon kicsi, soha nem láttad, de meg fogod őt szeretni! Az embernek a gyereke a legnagyobb kincse! Fogalmad sem lehet róla, de szorozd meg azt az érzést öttel, amit a párod iránt érzel. Nagyon erős, csak egy kicsit más , mint a szerelem!
Mivel úgy látom, hogy önmagadon és a párodon kívül téged senki nem nagyon érdekel, ezért saját magad miatt kívánom neked, hogy találd meg azzal a gyerekkel a közös hangot, még egy pár találkozás alkalmával!
Sokkal boldogabb és örömmel telibb lesz az életed tőle!
Kérdező.Nem ismer,az anyukája otthagyta idegenekkel,jóhogy sír.Egy kisgyereknek egyébként is az anyukája a világ közepe kb.Az én 2éves hugom is néha sirdogál ha anya elmegy itthonról és én vigyázok rá,pedig én a nővére vagyok és velük élek.:)
Mit gondolsz?Ezekután szeretnél még vele találkozni,vagy ennyi volt végleg?
Foglald őt le! Csak egy gyerek, igényli a tőrődést az apukájától!
Keress neki elfoglaltságot, telefonba kérdezd meg anyukát, mi az, amit nagyon kedvel!
Beszélj hozzá, öleld meg és nyugtasd meg, hogy nincs semmi baj! Jó helyen van és mi az, amit csinálni szeretne? Játssz vele! Szeretgesd!
Még az elején feltettem egy kérdést, de arra nem válaszolt senki.
Ha a gyereknek nem az az apja, aki neveli, hanem én, akkor a fogadott gyermeknek nem én leszek az apja, mert nem a vérem?
Ha valakit érdekel, az éjjel elvitte a betegség a vér szerinti apámat. Semmit sem érzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!