Mit kellene tennem, ha a volt feleségem azzal zaklat, hogy látogatnom kellene a közös gyerekünket?
A gyerektarkást fizetem, ő már újból férjhez ment, szóval a gyereknek van apja. Nekem is van új életem és nem akarom tönkretenni azzal, hogy máshoz járkálok.
A zaklatást egyébként úgy kell érteni, hogy naponta hív és néha még hozzánk is eljön veszekedni.
Kérdező! A párod sem akarja, hogy látogasd a gyereked? Mégha 18-20 évesek lennétek, meg is érteném.
A jelenlegi pároddal terveztek gyereket?
Anyám... azért ez durva... és ez így lesz életed végéig, hogy elszórod magvaid, ki tudja hány válással, és ott hagysz X darab gyereket?
Hidd el nekem, öregkorodra megbánod... de nagyon... apám is így járt, sz*rt rám, és most zaklat, hogy beszélgessünk, találkozzunk... aha, persze, a halál kapujában már kellek neki?
ma 12:32 Ilyen esetben érthető is, de nem tudjuk, hogy itt hogy történt.
Ha leírná a kérdező, okosabbak lennénk.
Szégyen, hogy zaklatni kell azért, hogy ránézz a saját gyerkedre! Az lenne a normális, hogy a falat kaparod, mikor láthatod végre!
Más mit küzd azért, hogy válás után ne szakadjon meg a kapcsolat, és érezze a gyerek, hogy ott van neki ő is!
A f*szért van mindenki lepontozva?
Komolyan mondom megnézném azokat, akik össze-vissza pontoznak mindenkit! Ennyire ráérnek. Fogadni mernék, hogy választ egyet se ír az ilyen, csak nyomogat, mert ennyi esze van
Kérdező!Én abszolút téged támogatlak!
Jobb lesz annak a szerencsétlen gyerekednek nélküled..
Azt nem értem, hogy ezek után a barátnőd hogy a fenébe mer majd neked gyereket szülni???? Mondjuk már az is magas, hogy tud tükörbe nézni miután elválaszt egy férfit (akit szeret; na persze) a gyerekétől.
És még panaszkodnak a (férfi) politikusok, hogy nem mernek a nők gyereket szülni. Hát én is inkább meggondolom 100x és várok pár évet, minthogy ilyen helyzetbe kerüljek.
2 éves a gyerek, de ti már elváltatok (gondolom a feleséged hibájából, természetesen), új kapcsolatotok van... szegény gyerek.
Most komolyan, miért akartatok gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!