Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha úgy érzem hogy túl...

Baj ha úgy érzem hogy túl hamar lett családom és öregnek érzem magam miatta?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy már öreg vagyok, másoknak ilyenkor még csak gondolatban van a gyerek és sokszor feleség sincs. Mielőtt félreértenétek szeretem őket. Néha úgy érzem, hogy jobb lenne még ha nem lennék összekötve egy életre egy másik emberrel és csak magamért kéne felelősséget vállalni. 29 évesen úgy érzem magam mintha lennék vagy 45. Szoktunk eljárni itthonról meg szoktunk szórakozni de szerintem ez akkor is korai volt, a feleségemnek nem mondok semmit mert megsértődne de én még nem akarok szaros pelenkákat cserélni de most már mind1. Meghaltam már a sok gyereksírástól sokszor úgy érzem, hogy nem bírom tovább. De muszáj. Ez normális vagy baj? Ez már mindig így lesz?
2012. okt. 8. 21:41
1 2
 11/15 anonim válasza:
52%
Persze ez nincs időhöz kötve, de szerintem 30 év körül a legalkalmasabb családot alapítani. Mikor olvastam azt hittem, hogy max 25-26 éves kort fogok olvasni.
2012. okt. 8. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:

nem lesz mindig így, mert a gyerek egy idő után megtanul beszélni, és nem fog bőgni mindenért :D

viccet félre: sztem kihagytál valamit az életedből (bulizás, csajozás, ökörködés a haverokkal) és most emiatt érzed úgy, h neked ez sok.

pont emiatt mondom én is, hogy 30 alatt nem fogok gyereket szülni, mert igaz, hogy mások 25 évesen már bőven anyák, de nekem még annyi mindent ki kell próbálni az életben, amit egy gyerek mellett nem lehet. (és itt most nem a minden este mással dugok-stílusú dolgokról beszélek). szeretnék utazni, világot látni, felelőtlenül veszélyes dolgokat csinálni :)

2012. okt. 8. 23:46
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Ne viccelj már majd 30 évesen pont korban vagy.
2012. okt. 8. 23:54
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos, hogy te egyáltalán családos alkat vagy. Én is így érezném magam a helyedben, pedig idősebb vagyok, de nekem nincs gyerekem szerencsére. Nem tudtok szervezni valami izgalmasabb programot néha (nyaralás, ilyesmi?)

35/N

2012. okt. 9. 03:59
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Hú, azért 29 éves korodig bőven kiélhetted volna magad... Azt hittem valami huszonpáréves tette fel a kérdést :)

Szerintem mindenképp beszélj erről a feleségeddel. Én 27 vagyok, van 3 gyerek, szerencsére nem érzek így, sőt... És a gyereksírás-pelenkázás csak átmeneti időszak, a nagyom már 5 éves, és szuperjófej, ezt a korszakot már igazán ki lehet élvezni :)

Hidd, el, ha később jött volna a gyerek, annak is meg van az árnyoldala. Én több olyat ismerek, aki azt bánja, hogy nem előbb jött a gyerek.

2012. okt. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!