Baj ha úgy érzem hogy túl hamar lett családom és öregnek érzem magam miatta?
nem lesz mindig így, mert a gyerek egy idő után megtanul beszélni, és nem fog bőgni mindenért :D
viccet félre: sztem kihagytál valamit az életedből (bulizás, csajozás, ökörködés a haverokkal) és most emiatt érzed úgy, h neked ez sok.
pont emiatt mondom én is, hogy 30 alatt nem fogok gyereket szülni, mert igaz, hogy mások 25 évesen már bőven anyák, de nekem még annyi mindent ki kell próbálni az életben, amit egy gyerek mellett nem lehet. (és itt most nem a minden este mással dugok-stílusú dolgokról beszélek). szeretnék utazni, világot látni, felelőtlenül veszélyes dolgokat csinálni :)
Nem biztos, hogy te egyáltalán családos alkat vagy. Én is így érezném magam a helyedben, pedig idősebb vagyok, de nekem nincs gyerekem szerencsére. Nem tudtok szervezni valami izgalmasabb programot néha (nyaralás, ilyesmi?)
35/N
Hú, azért 29 éves korodig bőven kiélhetted volna magad... Azt hittem valami huszonpáréves tette fel a kérdést :)
Szerintem mindenképp beszélj erről a feleségeddel. Én 27 vagyok, van 3 gyerek, szerencsére nem érzek így, sőt... És a gyereksírás-pelenkázás csak átmeneti időszak, a nagyom már 5 éves, és szuperjófej, ezt a korszakot már igazán ki lehet élvezni :)
Hidd, el, ha később jött volna a gyerek, annak is meg van az árnyoldala. Én több olyat ismerek, aki azt bánja, hogy nem előbb jött a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!