Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha úgy érzem hogy túl...

Baj ha úgy érzem hogy túl hamar lett családom és öregnek érzem magam miatta?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy már öreg vagyok, másoknak ilyenkor még csak gondolatban van a gyerek és sokszor feleség sincs. Mielőtt félreértenétek szeretem őket. Néha úgy érzem, hogy jobb lenne még ha nem lennék összekötve egy életre egy másik emberrel és csak magamért kéne felelősséget vállalni. 29 évesen úgy érzem magam mintha lennék vagy 45. Szoktunk eljárni itthonról meg szoktunk szórakozni de szerintem ez akkor is korai volt, a feleségemnek nem mondok semmit mert megsértődne de én még nem akarok szaros pelenkákat cserélni de most már mind1. Meghaltam már a sok gyereksírástól sokszor úgy érzem, hogy nem bírom tovább. De muszáj. Ez normális vagy baj? Ez már mindig így lesz?
2012. okt. 8. 21:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Jókor jut eszedbe.

Nem lehet, hogy csak félsz a felelősségtől? Ha igen akkor az normális a baba születésekor.

2012. okt. 8. 21:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Már lassan egy éve meg van születve.
2012. okt. 8. 21:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy baj,ha megbántad a családalapítást,és mindenképpen beszélgetnetek kéne erről,mert másképp nem megy.
2012. okt. 8. 21:49
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Valóban előbb kellett volna rá gondolni, hogy egy kisgyerek sokszor sír, a pelenka sem cserélődik ki magától.

Ha már így van, tarts ki, idővel úgyis megváltozik majd a véleményed. Bár ez akár hosszú éveket is igénybe vehet.

Igyekezzetek nem eltávolodni egymástól a feleségeddel, mert úgy egyenes út vezet a megcsaláshoz, váláshoz.

2012. okt. 8. 21:49
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Baj igen. 29 évesen ne haragudj de olyan vagy,mint egy hisztis 16 éves megesett tinilány . A gyereket nem megcsinálni a nehéz ,mégis mit hittél?
2012. okt. 8. 21:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Akartad a házasságot és a gyereket? Vagy csak úgy megtörténtek?
2012. okt. 8. 21:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,bármit írnak tudom hogy Te nem erről beszélsz hogy megbántad,hanem teljesen más érzés ez.Én ugyan így vagyok.34 éves nő vagyok,3 gyönyörű és imádni való lányom van,és a férjem is nagyon szeretem.Meghalnék értük bármikor.De Te amit írsz az nem a megbánás hanem hogy kellő időben nem voltál elég "okos" hogy kihasználd az életet a szabadságot.ugye?valahogy így?!
2012. okt. 8. 21:57
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

40 évesen még féradtabb lennél ezekre, és akkor már lesz egy okos iskolába járó gyereked, akivel el lehet beszélgetni az élet nagy dolgairól is.

Mindez persze csak akkor, ha szereted a gyerekedet. Ha nem, akkor boldogtalanok lesztek.

A feleségednek még van esélye normális apát találni esetlegesen egy második gyerek mellé. Ne húzd az idejüket.

2012. okt. 8. 22:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, valami olyasmi. Persze akartam mindent de jobb lett volna ha várunk vele pár évet. Tudtam milyen a gyerek.
2012. okt. 8. 22:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves koromban nősültem. Nem tartottam korainak a dolgot, valamikor el kell kezdeni az embernek a saját lábára állni. Egy év múlva már fiunk is volt.
2012. okt. 8. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!