Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért erőszakoskodik a családo...

Miért erőszakoskodik a családom és miért nem értik meg hogy nem akkor nem?

Figyelt kérdés

családom körében népszerűek az ilyen családi összejövetelek,én nem igazán kedvelem ezeket és ha lehet próbálok kimaradni belőle.3 hetente vagy havonta sütés fűzés kis kerti parti és hasonlóak ha éppen jó idő van.Nekem épp elég gondombajom van most az életben,nincs kedvem jópofizni és nem tudnékm miről momentán beszélni.

Ilyenkor mindig megkapom azt hogy én minden alól kihúzom magam és nem veszek részt semmiben..kérdem én 30 éves fériként miért lenne nekem kötelező ott lennem?Amikor persze nem akarok menni,vagy nincs kedvem akkor jaj hát miért meg stb szöveg jön és persze sértődés.

2012. okt. 6. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdem én, 30 éves férfiként miért nem teszel erre magasról? Minden csoda (és hiszti) 3 napig tart, majd mész máskor, mert dolgod van. Pont.
2012. okt. 6. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdem én 30 éves férfi létedre miért nem értékeled hogy VAN családod,és hogy SZERETNEK is?!
2012. okt. 6. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!