Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezért tényleg szemétláda...

Most ezért tényleg szemétláda vagyok és idióta?

Figyelt kérdés

Anyám idegbeteg és ma délelőtt ment dolgozni, asszem 11-re kellett bent lennie. (én azért voltam itthon délelőtt, mert beteg vagyok.)

És az a lényeg, hogy ő még 10-kor állt neki hajat mosni, ami azért gáz, mert mire bebuszozik a városba, átszáll, stb, bőven el kellett volna neki indulni 10-kor, ő meg persze még akkor állt le hajat mosni, meg pakolászni. És amikor kész lett a hajával, ordibált nekem, hogy vigyem oda neki a hajhabomat, hogy álljon valahogy a haja, én meg nem találtam, és még mondtam is neki, hogy nem találom, és mentem teát inni, mire üvöltözött velem és a fejemhez vágta, hogy milyen szemétláda vagyok, hogy ő azt kérte, hogy segítsek, én meg még nekiállok teázgatni.

Aztán rajtunk kereste a telefontokját, amihez senki nem nyúlt hozzá, és én meg a szobámban voltam, így nem hallottam, mikor először szólt, csak nővérem a folyosóról hallotta és szólt nekem, hogy anya szólt, hogy keressem meg a telefontokját. Én meg visszamentem a földszintre, de nem találtam, persze ezért is anyám olyanokat ordibált nekem, hogy mekkora idióta vagyok.

De amúgy nem csak most volt rá példa, hogy ok nélkül cseszegetett, elég gyakran, amikor hugom veszekedik vagy csak úgy minden ok nélkül belémrug, megüt, én meg normálisan rászólok, hogy hagyja abba, velem kiabál, hogy nem igaz, hogy én sose birom békén hagyni a kicsit. És értitek, amíg a hugom kiabált, énekelt, verekedett, mindent csinált, addig azt elviselte, de amikor én rá mertem szólni, hogy fejezze be a verekedést, már nem hallották tőlem a tv-t és el lettem zavarva.

Már elég gáznak érzem, hogy még itthon is mindig elzavarnak, nem elég, ohgy az iskolában sem barátkoznak velem, ráadásul a lányok mindig kibeszélnek az öltözködésem miatt, meg azért, mert egy picit elvontabb vagyok, mint ők, még itthon is ezt kapom, minden ok nélkül, csak azért, mert én egy kicsit másabb vagyok, mint ők, kiközösítenek. Már egyáltalán nem is érzem úgy, hogy ez egy család, inkább olyan, mintha a suliból egyenesen visszamennék oda. Bár az osztálytársaim egy fokkal tűrhetőbbek, mint a szüleim...

Ti mit gondoltok erről?

14/L

2012. okt. 8. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
anyukád idegbeteg. és igazságtalan
2012. okt. 8. 15:47
 2/3 MRC31 ***** válasza:
100%
Ez kemény. De gondolj arra, hogy a mai világban ha cserélnétek és Te lennél a felnőtt akkor jobban meg tudnád oldani? A legfontosabb megérteni, hogy édesanyátok nem akar ilyen lenni, csak nem bírja már idegekkel. Nem idegbeteg hanem idegileg kimerült, persze Ti ott élesben másként látjátok, elhiszem, de sok mindent láttam már én is. Ez szomorú példája a társadalom jelenlegi helyzetének, ha lehet próbáljatok tekintettel lenni felé, nem lehet könnyű helyzetben. Ami a húgotokat illeti az szülői elfogultság, azzal viszont nem tudtok mit kezdeni, mert a szüleiteken múlna.
2012. okt. 8. 15:50
 3/3 MRC31 ***** válasza:
Valami gyógyszert, mint nyugtatót, kedélyjavítót szed? Azoknak lehet olyan mellékhatásuk, hogy letompítják az időérzéket is.
2012. okt. 8. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!