Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor én vagyok a kö**ög,...

Most akkor én vagyok a kö**ög, vagy csak idióta?

Figyelt kérdés
Hétvégén voltam egy házibuliban, ahol ugye sokan sokat ittak... a lényeg, hogy volt egy lány, aki le akart feküdni velem, de nem tettem, mert van barátnőm. Másnap (vasárnap) ezt elmondtam a barátnőmnek, hogy ez volt, mert őszinte vagyok vele. Erre ő ezt nem hittel el, hogy nem feküdtem le azzal a lánnyal és szakított velem. Most akkor én vagyok a hülye, hogy elmondtam neki és nem használtam ki az alkalmat szombaton? Én ezt már komolyan nem értem...
2012. szept. 24. 16:24
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
94%
exed egy b@lfasz már bocs
2012. szept. 24. 16:29
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hülye a lány...
2012. szept. 24. 16:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor úgy kell annak a lánynak, meg is érdemli.
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, féltékennyé tetted ezzel a megjegyzéseddel. Dicsekvésnek vette, micsoda kapós lennél, ha benne lennél a mókában. Kár volt elmondanod, hogy egy részeg csaj begerjedt rád. De azt jól tetted, hogy nem feküdtél le a macával. Az új barátnőd mellett se tedd majd meg!De nem kell mindent elmondani.Főleg, amikor nincs is mit.
 5/21 anonim ***** válasza:

nem vagy hibás semmiben, jól cselekedtél, a lány a hülye

30N

2012. szept. 24. 16:38
 6/21 A kérdező kommentje:
azért mondtam el neki, mert nem akartam, hogy az legyen belőle, hogy pár nap múlva azt hallja vissza, hogy itt ilyen meg olyan orgiák voltak... de eddig kb mindig megszívtam, hogy őszinte vagyok azzal, akivel együtt vagyok, nem értem miért... talán arra buknak a lányok, hogy átverik őket meg csalják őket jobbra-balra? Mondom ezt 19 évesen. Vagy tán csak én venném túl komolyan ezt az egész dolgot?
2012. szept. 24. 16:44
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem. Jól tetted, a csaj amúgy is dobni akart, csak most ez jól jött neki. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
2012. szept. 24. 16:46
 8/21 anonim ***** válasza:

Hát elég hülye volt a csaj.

Ha nagyon odavagy érte és szereted, esetleg egy telefont még megér, hogy elmagyarázd neki még egyszer.

2012. szept. 24. 17:01
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Te maradj csak ilyen őszinte mindig! A férfi ismerőseimen látom, mennyire "félrenevelik" őket a nők a hülye elvárásaikkal, de ezt nem szabad hagyni! A férfiak ilyen szempontból nagyrészt ugyanis egyszerű lények, és ezt jó értelemben mondom: szeretik a tiszta helyzeteket, nem akarnak belemenni holmi érzelmi-kapcsolati játszmákba, hazugságokba. Ezzel szemben sok nő szinte kikényszeríti belőlük a hülye elvárásaival: a pasi folyton udvaroljon, mondjon szépeket, égjen 120%-on érte éjjel-nappal, ne nézzen más nőre soha stb. Gondolom, mindenkinek ismerős...

A végeredmény kétesélyes: vagy egy folyton szorongó, minden mondata miatt aggódó férfi, vagy egy rutinos hazudozóvá váló gátlástalan férfi. Lehet választani kérem!

A harmadik lehetőség, hogy a férfi észhez tér, és keres egy épeszű nőt, aki értékeli az őszinteségét, mert egyenlő félként akar élni a párjával a kapcsolatában.

Összességében, Kedves Kérdező: ne sajnáld egy percig sem, ez egy kis hisztis liba volt, nem több. Ezer és ezer normális nő vár egy értelmes és őszinte férfira, csak keresni kell őket. :)

2012. szept. 24. 17:11
 10/21 anonim ***** válasza:
A viselkedésed kifogástalan. NEmet mondtál a csábításra, mert van barátnőd, és őszinte voltál vele, anélkül, hogy bárki erre kért volna téged, hogy meséld el, ami történt. Szerintem a te lelkiismereted legyen tiszta. A hülye lányokkal nem tudsz mit tenni. Én értékelném, hogy elmondtad. (Az más kérdés, hogy nem bírom azokat, akik ilyen bulikba járnak, érdekes, hogy az én párommal ilyen miért is nem tud megtörténni?...de ez más lapra tartozik. Te kihoztad a helyzetből a maximumot.
2012. szept. 24. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!