Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor én vagyok a kö**ög,...

Most akkor én vagyok a kö**ög, vagy csak idióta?

Figyelt kérdés
Hétvégén voltam egy házibuliban, ahol ugye sokan sokat ittak... a lényeg, hogy volt egy lány, aki le akart feküdni velem, de nem tettem, mert van barátnőm. Másnap (vasárnap) ezt elmondtam a barátnőmnek, hogy ez volt, mert őszinte vagyok vele. Erre ő ezt nem hittel el, hogy nem feküdtem le azzal a lánnyal és szakított velem. Most akkor én vagyok a hülye, hogy elmondtam neki és nem használtam ki az alkalmat szombaton? Én ezt már komolyan nem értem...
2012. szept. 24. 16:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17:11! De hány ilyen pasi is van! Vagy csak én fogtam ki eddig ökröket :D!
2012. szept. 24. 17:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Én biztos nem szakítottam volna veled, de a csajt lehet hogy megtalálnám valamikor..:D Nem vagy se hülye se semmi, kérlek maradj ilyen, kevés ilyen fiú van mint te aki nem használja ki az alkalmakat.. :( Találsz majd megértőbb lányt, normálisabb gondolkodással, hidd el nekem! :)
2012. szept. 24. 19:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Majd idősebb korban rájössz, ha mindig igazat mondasz, az állandó problémát jelent.:))
2012. szept. 24. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez a lány vagy betegesen féltékeny, vagy amúgy is csak az alkalmat várta a szakításra. Mindkét esetben jobb, ha továbblépsz, örülj, hogy újra szabad vagy és nem kell gondolkodnod a következő házibuliban!
2012. szept. 24. 21:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyjából az jön le, hogy azért nem csak én rontottam ezt el. Bár ahogy látom az őszinteséggel nem megy sokra az ember. Mi értelme őszintének lenni, ha a másik úgyis azt hisz amit ő akar hinni?... És mindig hűséges voltam, egyszerűen ilyen típus vagyok.
2012. szept. 24. 22:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Maradj ilyen,mert ebben a romlott világban egy kincs vagy!

24/L

2012. szept. 25. 09:55
 17/21 anonim ***** válasza:

A volt barátnőd a hülye! Maradj mindig ilyen őszinte, én nagyon is értékelném - aztán büszke lennék rá, hogy ilyen kapós ÉS rendes, őszinte pasim van!

Hidd el, lesz még lány, aki ezt nagyon is fogja értékelni benned, ritka az ilyen fiú.

2012. szept. 25. 14:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi az új válaszokat. Hiába ritka az ilyen, ha nem érek vele semmit, mert a lányok más típusú fiúkat szeretnek...
2012. szept. 26. 18:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem, hát itt írja sok lány, hogy ők az olyanokat szeretik, mint te :)

Bár nem mindegy, milyen típusú lány jön neked be - most le fognak pontozni amiért ezt mondom, de az való igaz, hogy a fiatal bombázók akik el vannak szállva a saját szépségüktől, azok valóban sokszor a rosszabb fiúkat kedvelik. De vannak diszkrétebb, nembombázó de azért szép lányok, akik igenis a belső értékekre mennek :)

2012. szept. 27. 13:25
 20/21 A kérdező kommentje:
Olyan típusú lány az ideálom aki hűséges és, ha nem is mindig, de legalább a fontosabb dolgokban őszinte. Egyébként jó lenne, ha az amit utóbb írtál, igaz lenne..
2012. szept. 28. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!