Most akkor én vagyok a kö**ög, vagy csak idióta?
Figyelt kérdés
Hétvégén voltam egy házibuliban, ahol ugye sokan sokat ittak... a lényeg, hogy volt egy lány, aki le akart feküdni velem, de nem tettem, mert van barátnőm. Másnap (vasárnap) ezt elmondtam a barátnőmnek, hogy ez volt, mert őszinte vagyok vele. Erre ő ezt nem hittel el, hogy nem feküdtem le azzal a lánnyal és szakított velem. Most akkor én vagyok a hülye, hogy elmondtam neki és nem használtam ki az alkalmat szombaton? Én ezt már komolyan nem értem...2012. szept. 24. 16:24
11/21 anonim válasza:
17:11! De hány ilyen pasi is van! Vagy csak én fogtam ki eddig ökröket :D!
12/21 anonim válasza:
Én biztos nem szakítottam volna veled, de a csajt lehet hogy megtalálnám valamikor..:D Nem vagy se hülye se semmi, kérlek maradj ilyen, kevés ilyen fiú van mint te aki nem használja ki az alkalmakat.. :( Találsz majd megértőbb lányt, normálisabb gondolkodással, hidd el nekem! :)
13/21 anonim válasza:
Majd idősebb korban rájössz, ha mindig igazat mondasz, az állandó problémát jelent.:))
14/21 anonim válasza:
Ez a lány vagy betegesen féltékeny, vagy amúgy is csak az alkalmat várta a szakításra. Mindkét esetben jobb, ha továbblépsz, örülj, hogy újra szabad vagy és nem kell gondolkodnod a következő házibuliban!
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyjából az jön le, hogy azért nem csak én rontottam ezt el. Bár ahogy látom az őszinteséggel nem megy sokra az ember. Mi értelme őszintének lenni, ha a másik úgyis azt hisz amit ő akar hinni?... És mindig hűséges voltam, egyszerűen ilyen típus vagyok.
2012. szept. 24. 22:52
16/21 anonim válasza:
Maradj ilyen,mert ebben a romlott világban egy kincs vagy!
24/L
17/21 anonim válasza:
A volt barátnőd a hülye! Maradj mindig ilyen őszinte, én nagyon is értékelném - aztán büszke lennék rá, hogy ilyen kapós ÉS rendes, őszinte pasim van!
Hidd el, lesz még lány, aki ezt nagyon is fogja értékelni benned, ritka az ilyen fiú.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi az új válaszokat. Hiába ritka az ilyen, ha nem érek vele semmit, mert a lányok más típusú fiúkat szeretnek...
2012. szept. 26. 18:45
19/21 anonim válasza:
Nem, hát itt írja sok lány, hogy ők az olyanokat szeretik, mint te :)
Bár nem mindegy, milyen típusú lány jön neked be - most le fognak pontozni amiért ezt mondom, de az való igaz, hogy a fiatal bombázók akik el vannak szállva a saját szépségüktől, azok valóban sokszor a rosszabb fiúkat kedvelik. De vannak diszkrétebb, nembombázó de azért szép lányok, akik igenis a belső értékekre mennek :)
20/21 A kérdező kommentje:
Olyan típusú lány az ideálom aki hűséges és, ha nem is mindig, de legalább a fontosabb dolgokban őszinte. Egyébként jó lenne, ha az amit utóbb írtál, igaz lenne..
2012. szept. 28. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!