Mit csináljak?! Én egy idióta vagyok!
Bekerültem abba a gimibe amit elsőnek jelöltem, egy nagyon jó gimi. Viszont első nap borzalmasan éreztem magam, és már akkor elhatároztam hogy elmegyek.. hónapokig csak bőgtem és bőgtem amikor be kellett menni, elég sz@r osztályba kerülnek, megmukkanni sem mertem. De aztán találtam pár embert akivel tudtam beszélgetni és már nem nyomasztott ez a hely. Ettől függetlenül, kitartottam amellett hogy sz@rul érzem itt magam, és el akarok menni.
Aztán átvettek egy rosszabb gimibe, és most döbbentem rá hogy én voltam a hibás, minden az én hibám, és hogy sokkal kitartóbb is lehettem volna. Most meg itt nagyon gyenge a tanítás, és ugyanúgy rettegek az osztálytársaimtól mint amikor az első helyre mentem. Ha ezt a szüleimnek elmondanám, megölnének hogy ekkora hülye vagyok.
Mondom tényleg elismerten rossz volt az előző osztályom, de többen írtak(akikről nem is gondoltam volna) hogy kár hogy elmentem és hogy hiányzom:(:( Most meg átjöttem egy sz@r helyre hogy semmivel se legyen jobb! Gyűlölöm magam!
Azért írtam családi kapcsolatokba, mert a szüleim miatt is félek, és nem tudom senkinek elmondani amit most érzek.
Amúgy nem is ide akartam jönni, csak ide volt hely, és egyik nap felhívtak iskolában a szüleim, hogy most megyünk és kész, és még aznap be is írtak, nem volt idő átgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!