Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak?! Én egy idióta...

Mit csináljak?! Én egy idióta vagyok!

Figyelt kérdés

Bekerültem abba a gimibe amit elsőnek jelöltem, egy nagyon jó gimi. Viszont első nap borzalmasan éreztem magam, és már akkor elhatároztam hogy elmegyek.. hónapokig csak bőgtem és bőgtem amikor be kellett menni, elég sz@r osztályba kerülnek, megmukkanni sem mertem. De aztán találtam pár embert akivel tudtam beszélgetni és már nem nyomasztott ez a hely. Ettől függetlenül, kitartottam amellett hogy sz@rul érzem itt magam, és el akarok menni.

Aztán átvettek egy rosszabb gimibe, és most döbbentem rá hogy én voltam a hibás, minden az én hibám, és hogy sokkal kitartóbb is lehettem volna. Most meg itt nagyon gyenge a tanítás, és ugyanúgy rettegek az osztálytársaimtól mint amikor az első helyre mentem. Ha ezt a szüleimnek elmondanám, megölnének hogy ekkora hülye vagyok.

Mondom tényleg elismerten rossz volt az előző osztályom, de többen írtak(akikről nem is gondoltam volna) hogy kár hogy elmentem és hogy hiányzom:(:( Most meg átjöttem egy sz@r helyre hogy semmivel se legyen jobb! Gyűlölöm magam!

2012. febr. 7. 07:17
 1/6 A kérdező kommentje:

Azért írtam családi kapcsolatokba, mert a szüleim miatt is félek, és nem tudom senkinek elmondani amit most érzek.

Amúgy nem is ide akartam jönni, csak ide volt hely, és egyik nap felhívtak iskolában a szüleim, hogy most megyünk és kész, és még aznap be is írtak, nem volt idő átgondolni.

2012. febr. 7. 07:18
 2/6 anonim ***** válasza:
van esély hogy visszavesznek?
2012. febr. 7. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:
igen hülye voltál, de a másik helyen sem lett volna jobb. bárhol is leszel, az a közösség mindig rossz lesz számodra amíg így szorongsz. ezt kezeltetni kell
2012. febr. 7. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben jártunk,én is pont ilyen voltam gimiben.De nekem nem engedték szerencsére,hogy átmenjek másikba,így utólag már örülök.Viszont később egy nagyon jó sulit szúrtam el,a mai napig bánom és sokat szenvedek azért,hogy visszacsináljam,nehéz.Ne gyűlöld magad,hanem keress egy pszichológust,ő tud segíteni a szorongásodon.Ez az,amit a menekülés nem old meg.Az inkább csak elront mindent.Sajnos tapasztalat.
2012. febr. 7. 09:53
 5/6 A kérdező kommentje:
És mit csinálnátok? Az már igazából nem érdekelne ha magamból hülyét csinálok, de a szüleim nem tudom mit szólnának. Belőlük hülyét csinálnék, ha visszakéretszkednék?
2012. febr. 7. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszélj velük.Inkább csinálj hülyét magadból.Még az is jobb,mint éveken keresztül szívni egy rossz gimiben.
2012. febr. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!