Ha rákos betegek lennétek, elmondanátok a családnak?
Több mint 6 hónapja tudjuk, azóta sajnos több orvosnál is jártunk és egymástól függetlenül ugyanazt mondták.
Nagy, összetartó családunk van, mindenkivel szoros a kapcsolatom: szüleim, testvéreim, nagyszüleim, unokatestvéreim.
Van két gyerekem akik 6 és 8 évesek. A férjem természetesen tudja.
Ti kinek mondanátok el?
Mindenkiben vannak rákos sejtek, benned is, az olimpikonjainkban is, mindenkiben. Pont úgy van, ahogy mondtad: egy jó immunrendszer ezeket simán kiszűri. Akkor van gáz, ha valami miatt egy egyensúly felborul a szervezetben, és ezek az immunfolyamatok megzavarodnak. Azt, hogy ez mitől van, nem lehet tudni. Valakinek lelki okai lehetnek, valakinek táplálkozási, valakinek "külső" dolgok befolyásolják (sugárzás, vegyszerek, amikkel dolgozik..).. Egyénfüggő. Tehát egy jó szűrővel rendelkező embernek ezek segítenek, a rossz szűrővel rendelkezőknek pedig vagy ártanak, vagy jobb esetben csak nem használnak semmit.
Nem vagyok orvos, nekem így fordították le anno "konyhanyelvre", és a saját bőrömön tapasztaltam, hogy lehet benne nem kis igazság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!