Ha rákos betegek lennétek, elmondanátok a családnak?
Több mint 6 hónapja tudjuk, azóta sajnos több orvosnál is jártunk és egymástól függetlenül ugyanazt mondták.
Nagy, összetartó családunk van, mindenkivel szoros a kapcsolatom: szüleim, testvéreim, nagyszüleim, unokatestvéreim.
Van két gyerekem akik 6 és 8 évesek. A férjem természetesen tudja.
Ti kinek mondanátok el?
9.vagyok, én nem látom a saját pontjaim...
minden kérdésnél vannak akik lepontoznak..
Engem akkor szoktak, mikor a kamasznak nem adok igazat, mert lehülyézi, bunkózza az anyját....
Ne törődj vele....nem adhatunk észt mindenkinek...
Mert akkor nekünk nem marad..:))))
A túlélés esélye olyan 10-12% sajnos. Túlélési időt nem szívesen tippelnek az orvosom, majd inkább ha látja, hogy hat a kezelés. De azt mondta, olyan 5-6 évem még biztos van.
Az alternatív gyógymódokról is beszéltem vele, direkt olyan orvost kerestem aki nyitott az ilyenekre. De ezekkel is megvárjuk a kezelés eredményé, aztán ha nem hat vagy csak keveset javít, akkor jönnek az alternatív megoldások.
Köszönöm a válaszokat
én elmondanám, bár a családomban elég sok sopánkodós, sajnálkozó ember van... azért is sokszor megszóltak hogy 20 éves koromig nem volt barátom és hasonlók
de egy idő után úgyse lehet titkolni
KEDVES kérdező4
túlélési esélyt nem tudnak mondani...ne is tegyék..
Súlyos esetben már kezelnének..
Sebemen a varratok még nem gyógyultak be, mikor az első kemót megkaptam...
Tehát nem várnak...
Ja, 6 éve műtöttek, aztán kemó...negyedévente kontroll,
azóta is...
Bármit kérdezhetsz tőlem. Ha hülyeségnek tartod is...
aki próbálta, annak nincs buta kérdés...:)
Minden jót.! előtte:9.
"súlyos esetben már kezelnének"
"10-20%-os az esély a túlélésre"
hát ebből látszik hogy milyen sokféle rák van.
nem mindegyik 1 vagy 2 elhatárolt daganat, amit ha nagy, könnyű lenne kezelni vagy könnyebb lenne megmondani, kb. meddig él az illető.
pl. a nyirokrák egy olyan "csúnya", hogy az már azonnal súlyos, mivel testszerte szinte pillanatok alatt szétterjed.
az ilyet nem is tudom hogy kezelik, talán ezt is kemo-val de nem akarok h.lyeséget mondani.
viszont ismerek egy nőt akinek az van és már több mint 10 éve él vele és a betegséghez képest egész jól van, dolgozik, jön-megy a városban stb.
valaki meg elmegy egy év alatt
ezért mondta jól az előző hogy ezt nem lehet előre tudni.
Az vagyok akinek az anyukája telefonálásnál bukott le.. nem értem az alternatív kezelések mért záródnak ki addig, míg nem javulsz az orvosi kezelésektől. Ez számomra felfoghatattlan. Mi ez kísérlet? Ne rajtad... Mért zárja ki az orvosi a alternatívot? Én ebben még nagyon hiszek:
[link] és az otthon előállítható csökkentett deuteriumtartalmú vízben. Nem hiszem, hogy ezek bármiben bekavarnának. Én is anyuka vagyok 13 hós a pici fiam, nem lenne olyan amit nem próbálnák meg!!! Miellőbbi gyógyulást kívánok, és hidd el vannak "csodák" ebben kell hinni, nem mérvadó egy másik ember szava ,mégha az az orvos is!!!!!!!!!!!!!!!!
Előre szólok, várom a lepontozást.
Daganatos beteg vagyok/voltam. Az előző kommentelő miatt döntöttem úgy, hogy írni fogok.
Hogy miért záródnak ki az alternatív lehetőségek? Mert két csoportra lehet őket bontani: 1) kamu, "húzzuk le az életükért mindent megadókat (lásd például: múlt heti hír, mikor a néni az összes vagyonát elköltötte a "csodaszerre", és belehalt.) 2) nem kamuk, tényleg használnak, DE csak akkor, ha a kemoterápiával már visszaszorították a beteg sejteket. Hogy miért? Mert a rákos sejt több energiát/tápanyagot vesz fel, mint az egészséges, mivel a gyorsabb osztódása miatt szüksége van rá. Nekem ezt mondták az orvosaim az első kezelésemnél, mikor kérdeztem, hogy mit ajánlanak kiegészítésként. Ugyanezen az elven működtem, mint az előző kommentelő. Megtiltották, hogy szedjem, de a gombáktól kezdve a különböző rákellenes növények kivonatig mindenből tartotta otthon. 1 évig sem voltam tünetmentes. A második visszaesésemkor betartottam az orvosoknak ezt az apró kérését, hogy legalább addig ne, míg ők kikezelnek: tünetmentes vagyok. 4 éve.
Egy Hodgkinos.
Annyira írtam, hogy a lényeg kimaradt: a rákos sejt több energiát/tápanyagot vesz fel.. így a bevitt, egészséges sejteknek tökéletes segítségeket ezek a sejtek fogják hasznosítani, és durván elburjánzhatnak, illetve áttétek keletkezhetnek. Utána senki nem mondja meg, hogy ez az alternatív kiegészítéstől volt-e, vagy ennyire agresszív volt a rák.. aki az előbbiben hisz, annak az a véleménye, hogy rajta már ez sem tudott segíteni, aki pedig abban, amit a dokik mondanak, az meg érti, miért ne kezeljük magunkat addig, míg az orvosok kihúznak a pácból.
Az én történetemet pedig az előbbi kommentnél leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!