Nagyon elegem van a mamámbol, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Most a mamamnál vagyok,mert anyu kulfodon dolgozik.Telt lány vagyok,ezt tudom,de epp kezdtem elfogadni magam.Amiota a mamamnal vagyok,mindig piszkal,hogy kövér vagyok,meg megjegyzeseket tesz rám.Olyanokat mond,hogy a nenamtol 30kgval tobb vagyok,pedig a nenam sem sovany.De en nem latom magam kovernek.Nem ertem mért piszkal,egyebkent ö 140 kg,nagyon kövér.Mindig csak sirok miatta,es nem ettem 1hete rendessen csak reggel eszek.Ideg beteg vagyok már.2012. okt. 6. 17:26
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy, milyen magas, és hány kg?
2/6 anonim válasza:
a mamád azért bizonygatja, h (te is) kövér vagy, mert ő az. ezzel akarja kisebbíteni az ő problémáját. semmi köze hozzád. állítsd le. szólj vissza tisztelettudóan 1-2 frappáns beszólást (igen, a kettő nem zárja ki egymást) és vedd el a kedvét attól, h rajtad köszörülje a nyelvét
3/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen magas vagy és hány kg? Soha nem értettem, hogy a szülők vagy akár nagyszülők hogy tudnak így viselkedni a gyerekkel. Próbálj vele beszélni, mondd el,h ez neked rosszul esik. Ha Te elfogadod magad, akkor nem kell felvenni a megjegyzéseit, de ha már nagyon gonoszkodik, akár vissza is szólhatsz neki,h volt kitől örökölnöd a testalkatodat, hátha észbe kap... Ha végképp nem bírod elviselni, próbáld elfoglalni magad valamivel, ami érdekel és leköt. Legyél a barátaiddal, szórakozz, sportolj, tanulj, ha nincs kedved otthon lenni, akkor ülj be a könyvtárba vagy bármi, csak emiatt ne depizz, mert kikészíted magad.
4/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok.Hat 156 cm,es 69 kg.De nagyon nagyok a melleim,a hasam pedig nem nagy ,marmint nincsennek hurkáim.Combos vagyok,meg ilyenek.De am mindig minden fiu meg bámul,meg irkalnak,meg mondjak,h gyönyörü vagyok igy.Csak en nem tudom elfogadni magam a mamám miatt:(
2012. okt. 6. 17:53
5/6 anonim válasza:
ne foglalkozz a mamáddal! Látod, hogy szép vagy :)
Azért mondja ezt, mert magával van problémája.
6/6 anonim válasza:
Egyél rendesen, különben valóban túlsúlyos lesze, ugyanis: a szervezet, ha nem kapja meg minden nap a megfelelő időben azt a kaját, amire éppen akkor szüksége van, egy idő után elkezd tartalékolni. Ha minden nap napi 3x, 5x eszel, akkor ami éppen felesleg, azt továbbengedi és nem raktároz, mert tudja, hogy amikor ismét eljön az idő, ismét kapni fog.
Tehát inkább figyelj oda, hogy naponta többször és esetleg kevesebbet egyél. Ha gondolod, kezdj el, kocogni, futni, kerékpározni vagy éppen úszni. És egyáltalán ne foglalkozz azzal, hogy nagyid miket mond, csak az irígység beszél belőle!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!