Mit csináljak, hogy anya ne sziggyon le a rajz 1esért?
*szidjon
Hányadikos vagy? Egy rajz egyes még nem a világ vége, szerintem anyukád is megérti. Miért kaptad az egyest? Konkrétan egy rajzra, vagy mert nem csinál házit, vagy miért? Ha rajzra, akkor mondd meg anyukádnak, hogy ez tehetség kérdése, de majd törekszel rá, hogy fejleszd magad, ha trehányság miatt, akkor ígérd meg, hogy több ilyen nem lesz. És az előző válaszoló tanácsa jó, adj elő neki egy kész tervet, hogy hogyan javítod ki.
(Megjegyzés: Ha nem művészeti terülten képzeled el a jövőd, akkor fogalmam sincs, hogy miért fontos ez annyira anyukádnak. Kicsit magasak az elvárásai veled szemben.)
Én is színötös voltam rajzból mindig, de volt egy tanár, aki azért adott egyest, mert radírt mertem kérni a padtársamtól, az enyémet valakinek már odaadtam régebben és nem kértem vissza. Szüleim csak röhögtek rajta.
Tényleg vannak igazságtalanságok és tényleg volt olyan, hogy alig 1-2 ember kivételével mindenki egyest kapott, vagy csak egy rossz gyerek miatt tényleg mindenki kapott rossz jegyet... Olyanok is voltak azok a tanárok...
A rajz amúgy se egy fontos tantárgy, főleg, ha nem fontos a jövődre nézve, persze bármi miatt is történt, vigyázz, ne forduljon elő többet!
23/L
Szóval ez az 1-es tulajdonképpen nem is a tudásról, vagy nemtudásról szól, hanem a kötelesség-tudatról. Mivel azon a téren hibáztál, azért kaptad a fenyítést = 1-est! Mivel kapsz még érte otthon is 1-2 lovaglás-megvonást, gondolom, hogy legközelebb jobban észbentartod, hogy a leckén kívül miket kell még tenned (táskádba tenned) ahhoz, hogy minden oké legyen!
Nyugi! Az anyud büntije is csak ezt fogja jelképezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!