Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Suttognak a csaladba rolam...

Suttognak a csaladba rolam sogornom. Ciki a természetes intimrész nőknél? Pl mit gondol a doki hq meglatja meg az uszodaban? Meg a sógornő aki epillgat? Most miattuk borotvaljam magam?

Figyelt kérdés
Nekem es a ferjemnek termeszetesen tetszik szorosen kilog a bugyibol kicsit de ferjem se engedi hogy leszedjem meg en se akarom csak a honaljam borotvalom. Es sogornom most megszolt meg miert nem festem a hajam is minek fessem mikor szep barna erős ferjemnek is igy tetszik a termeszetesseget szereti. Mirt ilyen ciki a ször intim területen? Hisz nem seexelni akarok velük mit szólnak bele? Közös wellnessen borult ki a csaladi bili kibeszeltek svedasztalos reggelin ez volt a tema
2012. okt. 6. 15:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%

Hogy te old schoolban szereted, oké, de ha nyilvános helyre mégy (strand, uszoda), szedd le, mert undorító, mikor p*naszőrök úszkálnak a vízben.

Amúgy meg a sógornődnek nem értem, mi köze hozzá, és ez a téma nem a családra tartozik, főleg nem a reggelihez.

2012. okt. 6. 21:14
 22/27 anonim válasza:
94%

Előre tudom, lepontozás jár ezért, mint mindig, de ezt azért elmesélem.

Olaszországban történt mindez, ahol mélyen hívő olasz lányok strandolni akartak menni.

Most ez a körülmény mindegy, a lényeg a következő: egyrészt nem akartak hajóvitorlát viselni, csinosak akartal lenni a strandon, na. Másrészt falatnyi bikiniket sem akartak felvenni (ők a kihívóságot utasították el).

Elmentek terveztetni(!) szabóval olyan fürdőruhát, ami csinos is, és takar is.

A természetességre esküszöm magam, és a párom is. De a falatnyi bikini-szeméremszőr kombináció nem jó, valóban igénytelenslget sugall.

De amint az olasz lányok példája mutatja, meg lehet oldani, valami ami nem sátorfólia, de nem is kell tarlóhántást végezni a kényes közvélemény kedvéért.

2012. okt. 6. 23:30
 23/27 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem a mellkasszőr is undorító a vízben, mégse látom, hogy a férfiak igyekeznének leszedni... Arról meg nem is beszélve, hogy abba a vízbe minden anyagcseretermék belemegy, amit el bírsz képzelni (én azóta nem voltam strandon, amióta hallottam, hogy a szülők belepisiltetik a gyereküket).

Elképesztő egyébként, mennyire át van mosva az emberek agya, tényleg már minden ciki, ami emberi. Múltkor olyan kérdés volt itt, hogy ciki-e, ha valaki nem festi az ősz haját :O

2012. okt. 7. 00:17
 24/27 anonim ***** válasza:
93%
az, amit csak ketten láttok, az csak kettőtökre tartozik. DE ha mások orra alá tolod, akkor ne lepődj meg, ha téma leszel! igenis zavarba ejtő látvány, ha valakinek kilóg a szőr a bugyinál, és hidd el, hogy erre nem kíváncsiak az emberek, kíméld meg őket ettől.
2012. okt. 7. 15:29
 25/27 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem undoritó ha kilátszik a szörzet...

De a te dolgod.

De hogy másnak ne kelljen már néznie,ilyet vegyél bikiniben,ez eltakarja:

[link]

2012. okt. 8. 09:28
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem veszel olyan bikinit aminek nadrágos az alja? Sőt olyan jellegű alsókat is lehet kapni, mint a férfi úszónadrágok, tehát amik nem tapadósak, és nem látszódik át mi van alatta, csak rövidebbek és lányos színnel. A New Yorkerben pl. 1500 Ft csak. Veszel hozzá egy egyszínű bikinifelsőt és kész. Ha magánügynek gondolod, akkor ne bocsásd közszemlére, hanem takard el. Ilyesmire gondoltam amúgy:

[link]

2012. okt. 8. 11:40
 27/27 anonim ***** válasza:
A melkasszőr, meg a p*naszőr baromira nem ugyanazok, már ne is haragudj. A melkasszőr teljesen más, mint a lenti. Egy igényes nőhöz, pedig hozzátartozik a fazonigazítás.
2012. okt. 8. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!