Suttognak a csaladba rolam sogornom. Ciki a természetes intimrész nőknél? Pl mit gondol a doki hq meglatja meg az uszodaban? Meg a sógornő aki epillgat? Most miattuk borotvaljam magam?
Hogy te old schoolban szereted, oké, de ha nyilvános helyre mégy (strand, uszoda), szedd le, mert undorító, mikor p*naszőrök úszkálnak a vízben.
Amúgy meg a sógornődnek nem értem, mi köze hozzá, és ez a téma nem a családra tartozik, főleg nem a reggelihez.
Előre tudom, lepontozás jár ezért, mint mindig, de ezt azért elmesélem.
Olaszországban történt mindez, ahol mélyen hívő olasz lányok strandolni akartak menni.
Most ez a körülmény mindegy, a lényeg a következő: egyrészt nem akartak hajóvitorlát viselni, csinosak akartal lenni a strandon, na. Másrészt falatnyi bikiniket sem akartak felvenni (ők a kihívóságot utasították el).
Elmentek terveztetni(!) szabóval olyan fürdőruhát, ami csinos is, és takar is.
A természetességre esküszöm magam, és a párom is. De a falatnyi bikini-szeméremszőr kombináció nem jó, valóban igénytelenslget sugall.
De amint az olasz lányok példája mutatja, meg lehet oldani, valami ami nem sátorfólia, de nem is kell tarlóhántást végezni a kényes közvélemény kedvéért.
Szerintem a mellkasszőr is undorító a vízben, mégse látom, hogy a férfiak igyekeznének leszedni... Arról meg nem is beszélve, hogy abba a vízbe minden anyagcseretermék belemegy, amit el bírsz képzelni (én azóta nem voltam strandon, amióta hallottam, hogy a szülők belepisiltetik a gyereküket).
Elképesztő egyébként, mennyire át van mosva az emberek agya, tényleg már minden ciki, ami emberi. Múltkor olyan kérdés volt itt, hogy ciki-e, ha valaki nem festi az ősz haját :O
Szerintem undoritó ha kilátszik a szörzet...
De a te dolgod.
De hogy másnak ne kelljen már néznie,ilyet vegyél bikiniben,ez eltakarja:
Miért nem veszel olyan bikinit aminek nadrágos az alja? Sőt olyan jellegű alsókat is lehet kapni, mint a férfi úszónadrágok, tehát amik nem tapadósak, és nem látszódik át mi van alatta, csak rövidebbek és lányos színnel. A New Yorkerben pl. 1500 Ft csak. Veszel hozzá egy egyszínű bikinifelsőt és kész. Ha magánügynek gondolod, akkor ne bocsásd közszemlére, hanem takard el. Ilyesmire gondoltam amúgy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!