Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Suttognak a csaladba rolam...

Suttognak a csaladba rolam sogornom. Ciki a természetes intimrész nőknél? Pl mit gondol a doki hq meglatja meg az uszodaban? Meg a sógornő aki epillgat? Most miattuk borotvaljam magam?

Figyelt kérdés
Nekem es a ferjemnek termeszetesen tetszik szorosen kilog a bugyibol kicsit de ferjem se engedi hogy leszedjem meg en se akarom csak a honaljam borotvalom. Es sogornom most megszolt meg miert nem festem a hajam is minek fessem mikor szep barna erős ferjemnek is igy tetszik a termeszetesseget szereti. Mirt ilyen ciki a ször intim területen? Hisz nem seexelni akarok velük mit szólnak bele? Közös wellnessen borult ki a csaladi bili kibeszeltek svedasztalos reggelin ez volt a tema
2012. okt. 6. 15:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%
tiszteletlen vagy. Ez olyan, mintha dörrentenél egy nagyot a másik orra alá, vagy belesza.nál a medencébe...
2012. okt. 6. 16:38
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

"Ellenben én sem szívesen úszkálok olyan vízben, amiben mások intimszőrei úszkálnak."

Elég suta érv.

Ha eltakarja a bugyi, attól még nem úszkál "veled együtt"?

Nem haj ez, hogy hulljon, ha nincs letakarva (->lásd úszósapka).

Kérdező!

Tény, elmúltak a 70-es 80-as évek, ma már azt nézik ki, aki nem szőrtelenít. Ezt el kell fogadni.

Ha nem akarod, hogy rólad beszéljenek, akkor beállsz a sorba.

Tippem: válassz magadnak francia alsóval ellátott bikinit. Abból nem lóg ki semmi.

A kecske is jól lakik és a "szőr is megmarad". ;)

2012. okt. 6. 16:42
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

Strandra és az igényesség nevében hónaljat, lábat és bikinivonalat szőrteleníteni illik. De ez csak annyit jelent hogy én nem jelennék meg szőrösen emberek előtt. Annyival tiszteljük meg egymást hogy a tömött villamoson ahol nincs hova menekülni nem szőrös hónaljal kapaszkodunk a plafonra.

Hogyha tényleg ez tetszik nektek és semmiképp nem akarod leszedni, hordj sortos bikinialsót, és akkor nem látja senki. Bár az meg senkinek sem áll jól, de a szőr sem.

22l

2012. okt. 6. 16:47
 14/27 anonim ***** válasza:
72%

Sajnálom kérdező, de azt a kor éljük, amikor ciki nőnek lenni. Vagy inkább átfogalmazom: ciki embernek lenni.

Ne borotváld magad, ha nem akarod. Sőt, sógornődnek az égegyadta világon semmi köze hozzá, mit hordasz a lábad között. De sajnos nekik adnak igazat, mert ők "haladnak a korral"

2012. okt. 6. 18:05
 15/27 anonim ***** válasza:
43%

Ma 16:42

Nem volt ez semmilyen érv, pláne nem suta. Csupán elmondtam a véleményem, mint ahogy te is tetted. Azonban ahogy te írtad: "Nem haj ez, hogy hulljon, ha nincs letakarva (->lásd úszósapka)" - nos ez valóban butaság, minden szőrzet hullik. Ezen nem fogunk összeveszni, hullik, nem hullik, véleményem szerint igénytelen ha kilóg.

2012. okt. 6. 18:14
 16/27 anonim ***** válasza:
72%

Aki azt írta hogy ciki embernek lenni annak puszi, vagy pacsi. Ebben hatalmas igazság van. Csomó olyan dologra mondják hogy ciki ami teljesen természetes.

21/F

2012. okt. 6. 18:17
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

ha tudod, hogy mentek wellnessre, akkor azért szedd le legalább a bikinivonalat, mert valóban nem túl esztétikus. Nyilván, ha a férjedet sem zavarja, akkor a többihez miért is nyúlnál hozzá, de azt a kis részt azért szedd le.

A kedves családtól azért megkérdezném, hogy az ő életük milyen, ha más testén csámcsognak?

És kedves válaszolók, azért ne nevezzünk ápolatlannak valakit, mert nem szőrtelenít. Sokkal igénytelenebb emberek vannak, akik szőrtelenítenek, sminkelnek, hajat festenek, közben meg bűzlenek, mint egy görény.

2012. okt. 6. 18:30
 18/27 anonim ***** válasza:
96%

Minden kérdésedre válaszolva:

Nem ciki a természetes intim rész a nőknél.

A doki nem gondol semmit, mert ő nem mint nő néz rád, hanem, mint páciens (elvégzendő munka, feladat).

A mai világban, ha valaki meglátja az uszodában, akkor nem éppen örül neki, talán el is undorodik és ápolatlannak tart.

Azt viszont csak a sógornőd tudhatja pontosan, hogy mit is gondol valójában.

Nem kell miattuk borotválni magad, ha Te így érzed magad jól és a férjednek is tetszik.

Viszont Te is látod, hogy kényelmetlenséget, talán szégyent váltott ki belőled ez a dolog és saját érdekedben, szerintem legközelebb csak a kikandikáló szőrszálaktól megszabadíthatnád magad és ezt sem azért, mert ez az ápolatlanság jele, hanem, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe.

2012. okt. 6. 18:59
 19/27 anonim ***** válasza:
97%

Csupán a nevéből kiindulva az intim területen levő dolgokat meg a szőrt nem mutogatjuk mindenkinek, tudnia se kelljen róla másoknak akivel nem hálunk vagy nem nőgyógyász.

Így a látványa sokakat megoszthat s ezért feléjük s magad felé is egy elvárás, hogy vagy olyan fürdőruhát választasz ami eltakarja vagy (mivel van akinek akár a farmerkájából is kilógna olyan pici ruhák a divatok) a nyilvánosság elé tárt részeiden igazítasz.

Mert az már nem intim hanem közösségi légkörben mutatkozik meg.

Beszélgetni erről, pláne asztalnál, rokonságban az meg megint egy igénytelen roszmájuság szerintem. Ma már oly nagy az ingerküszöb, hogy a plafont veri sokaknak s akár vérengzős belek is csoroghatnak zombikkal a tévéből az asztal melett is nyugodtan s természetesen étkeznének, a szőr mint minden ember veleszületett része ahoz képest számukra már fel se tűnhet.

2012. okt. 6. 19:36
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

Én se szőrtelenítem magam, csak megigazítom. Ma már nem azt a világot éljük, hogy senkit nem zavar és az a normális.

23/L

2012. okt. 6. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!