Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak a...

Nem tudom mit csináljak a barátomnál vagyok de semmit nem merek csinálni?

Figyelt kérdés
itt vagyok a barátom szüleinél 1 hete ő dolgozik,én sajna nem tudok menni mert drága a bérlet.most szombaton költözzünk fe l pestre,na mindegy a lényeg,hogy 1 hete alig ettem a barátom mindig mondja hogy nyúljak be a hűtőbe de nem merek..:( amikor a barátom haza jön akkor max este eszem egy párizsis kenyeret,meg amit én veszek magamnak.mit csináljak igy?
2012. okt. 4. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Itt a korábbi kérdésed.

* nem tudok menni dolgozni,mert messze laknak pestől,és sok lenne a vonat bérlet

* ő dolgozik,én sajna nem tudok menni mert drága a bérlet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Megkaptad rá a választ..

2012. okt. 4. 15:28
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Tiszta zagyvaság, amit írsz. Most van munkád vagy nincs? :"1 van munkám,kettő hétvégén költözzünk fel a baráommal pestre. 1 hét szabit vettem ki.. idéglenesen avgyok itt mig nem találunk munkátés ne haragudj meg de nem fogok 70.000-ft ot ki adni 1 hétre" Milyen 70000 ft-ot? Hány éves vagy? A gondolkodásod, az írásod, meg a fogalmazásod olyan mint egy óvodásé.
2012. okt. 4. 15:55
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Vad idegen házba nem mersz enni de takarítani egész nap igen???
2012. okt. 4. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Úristen, ha már mondta akkor minek parázol? Benyúlsz kiveszed a kaját és megeszed. Nekem egyszer mondták onnantól nem is pattogtattam senkit, hogy vegye ki nekem a hűtőből...most ha ő veszi ki a kaját neked, ugyanugy te eszed mintha te vetted volna ki, csak így valakit csicskáztattál(bocsánat a szóért) és ha éhes vagy igenis vegyél erőt magadon és kajáljál...(ja és ideiglenesen is, de ott laksz)
2012. okt. 4. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok, mint itt többen: barátnőmmel csak úgy tudunk talákozni, ha náluk alszom szombat esténként, szóval magamhoz képest kb 0 kaját eszek olyankor. Itthon meg, hajjajj:D:D

Megbeszélem majd Édesanyjával, hogy adok havi X ezer forintot "kajára" (meg azért fürdök is, szóval az meg plusz víz), vagy mittudomén feltakarítok náluk, akkor már nem fogom élősködőnek érezni magam:D

2012. okt. 4. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Este eszel,mikor a párod hazamegy,azt amit te veszel.akkor amit te veszel miért nem eszed meg már napközben is?
2012. okt. 4. 17:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is zavaros ez az egész egy kicsit, de sebaj. Én sem tudom magamat 100%-ig otthon érezni a pároméknál, pedig a szülei is mindig elmondják, hogy ezt vagy azt direkt nekem hozták, ha megkívánom, akkor nyúljak be érte és faljam be, érezzem magam otthon, pakoljam ki a hűtőt vagy bármi.

Mégsem tudok csak úgy odamenni, kitárni és kattogni előtte, hogy na mit is ennék meg belőle.

Először jön az ötlet, aztán felvetem a páromnak, hogy ennék ezt vagy azt, akkor vagy megy ő és megszerzi a zsákmányt, vagy "felhatalmaz", hogy menjek, vegyem ki. :)

Fogalmam sincs miért, belém nevelték valahogy ezt. Közelebbi rokonoknál sem nyúlkálok csak úgy mindenhova be.

2012. okt. 4. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!