Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak a...

Nem tudom mit csináljak a barátomnál vagyok de semmit nem merek csinálni?

Figyelt kérdés
itt vagyok a barátom szüleinél 1 hete ő dolgozik,én sajna nem tudok menni mert drága a bérlet.most szombaton költözzünk fe l pestre,na mindegy a lényeg,hogy 1 hete alig ettem a barátom mindig mondja hogy nyúljak be a hűtőbe de nem merek..:( amikor a barátom haza jön akkor max este eszem egy párizsis kenyeret,meg amit én veszek magamnak.mit csináljak igy?
2012. okt. 4. 15:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Ne legyél már ilyen nyámnyila. Nyúlj be abba a hűtőbe, és egyél. Nem fogják leharapni a fejed.
2012. okt. 4. 15:15
 2/17 A kérdező kommentje:
jó csak tudod én vendégségbe vagyok itt.. én nem merek:(
2012. okt. 4. 15:16
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Húúú egész nap bent vagy a szobátokban? Vigyázz,mert anyósék hamar rád verik, hogy lusta vagy. Ha nem dolgozol, akkor segíts neki.
2012. okt. 4. 15:16
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Netán a szülőkkel megbeszélhetnéd, mi az, amit a hűtőből kivehetsz magadnak.
2012. okt. 4. 15:17
 5/17 A kérdező kommentje:
ideglenesen vagyok itt.. nem merek kávét csinálni,meg kaját milyne már..:(
2012. okt. 4. 15:17
 6/17 A kérdező kommentje:
1 van munkám,kettő hétvégén költözzünk fel a baráommal pestre. 1 hét szabit vettem ki.. idéglenesen avgyok itt mig nem találunk munkátés ne haragudj meg de nem fogok 70.000-ft ot ki adni 1 hétre.. és nem avgyok luta fözöm mosom takaritom és segitek igenis
2012. okt. 4. 15:19
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Engem jól leb@szott mikor ilyen voltam, azóta meg néz, h hogyhogy ilyen házias lettem. Hogy így otthon érzem magam.

24/N

2012. okt. 4. 15:20
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem a te hibád, a szüleinek kellett volna szeretettel és felkészülten várniuk, elmondani maguktól hogy érezd magad otthon, nyugodtan egyél a hütöből stb. Ha erről nem biztositottak én sem szivesen nyulkálnék a hűtőbe (jó én igen, de én paraszt vagyok).
2012. okt. 4. 15:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval mélységesen egyetértek, bár én is paraszt vagyok.
2012. okt. 4. 15:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, amikor több napot aludtam az exeméknél. De a mostani párom szüleinél is csak csipegetek, anyuméknál meg kifosztom a hűtőt. Szerintem nem gáz. Kibírod valahogy ezt a kis időt, vegyél magadnak kaját. De abba se fogsz belehalni, ha bemész a McDonaldsba egyszer.
2012. okt. 4. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!