Ti amikor hazamentek, vagy jön haza vki, szoktatok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
A kérdésem: Nálunk amikor hazajön vki, akkor általában kimegyünk a szobából, h köszönjünk, kicsit beszélgessünk, amíg leveszi a cipőt, kabátot...stb. Ha meg megy el vki, akkor is kimegyünk hozzá, amíg öltözik. Ezt más is csinálja?2012. szept. 21. 15:07
1/24 anonim válasza:
Igen,nálunk is ez megy általában.
3/24 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert eddig beszéltem már erről több ismerősömmel is, de náluk ez nem nagyon szokás. De így egy kicsit megnyugodtam :)
2012. szept. 21. 15:12
5/24 anonim válasza:
Nálunk is így van. És szerintem ez a normális viselkedés.
6/24 anonim válasza:
Nálunk is így van.
Én is találkoztam már olyan családdal, ahol nem köszöntötték úgymond a hazaérőt, és nem mentek ki az elmenőhöz elköszönni. Nagyon fura ez számomra. Olyan érdektelenség, nemtörődömség kicsit a másikkal szemben szerintem. Legalábbis úgy gondolom, hogy ez a szokás sokat elmond a családról, hogy mennyire figyelnek a másikra.
7/24 anonim válasza:
Ha haza megyek, (havonta 1-2 x) anyukám mindig üdvözöl már a kapuba elém jön, és bekísér. Amikor elmegyek, akkor is egészen a kapuig kísér, és persze ott van velem az előszobába amíg vetkőzök/öltözök. De szerintem ez szinte minden normális helyen így van.
8/24 anonim válasza:
Nálunk azért nincs mindig így, mert általában az emeleten vagyok, ahonnan nem hallom meg mindig, ha anyukám vagy apukám elmennek vagy hazajönnek. Mi ha tehetjük, közösen szoktunk enni, és olyakor beszélgetünk.
9/24 anonim válasza:
Nálunk is így volt, amíg a szülői házban éltem. Ha épp nem volt semmilyen félrerakhatatlan munkája valakinek, akkor odament az érkező, távozó családtaghoz.
Most társbérletben élek a párommal és pár baráttal, szintén szokásunk hazajövetelkor bekukkantani egymáshoz kicsit.
10/24 anonim válasza:
Most viccelsz? mi senkit se engedünk be a házba! múltkor az anyám jött hogy esik az eső had jöjjön be aztán ráb*sztam az ajtót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!