Az egyetemen minden hétvégén haza kell jönni? Ti hazamentek vagy csak 2 hetente?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:31
1/6 A kérdező kommentje:
kollégium
2010. aug. 18. 11:32
2/6 anonim válasza:
Az egyetemi kollégium évente 365 napot tart nyitva. Kivéve szökőévben, mert akkor 366-ot.
Én eleinte hetente jártam haza és a szüneteket mindig a szüleimnél töltöttem, most már ott tartok, hogy a nyáron kétszer látogattam meg őket...
3/6 A kérdező kommentje:
és mindig a koleszban laksz??
2010. aug. 18. 11:51
4/6 anonim válasza:
Elég messze lakom így nagyon sok időt elvenne az utazás ha minden hétvégén hazajárnék. Így vagy kéthetente, vagy havonta egyszer.
5/6 anonim válasza:
Általában meg lehet úgy oldani az órarendet, hogy pénteken nincs órám. Csütörtök este haza tudok utazni. Ott maradhatsz a koleszban de nem látom értelmét, mert a haverok nagy része úgyis haza utazik és max 1-2 ember marad.
Egyedül gubbasztani a koleszban mi értelme?
6/6 anonim válasza:
Én a párommal lakom együtt, dolgozom egész nyáron, ezen kívül sok budapesti ismerősöm van, akikkel lehet találkozni, bulizni... szó sincs arról, hogy unatkoznék egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!