Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti amikor hazamentek, vagy...

Ti amikor hazamentek, vagy jön haza vki, szoktatok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
A kérdésem: Nálunk amikor hazajön vki, akkor általában kimegyünk a szobából, h köszönjünk, kicsit beszélgessünk, amíg leveszi a cipőt, kabátot...stb. Ha meg megy el vki, akkor is kimegyünk hozzá, amíg öltözik. Ezt más is csinálja?
2012. szept. 21. 15:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy köszönök, de mivel panelben lakunk, nem megyek ki, mert csak útban lennék, amíg kipakolnak. De leteszem a könyvet, vagy kinyomom a zenét, és innen is tudunk dumálni.

De van olyan családtagom, aki direkt kéri, hogy ilyenkor ne álljuk körbe, mert csak idegesíti, ha összeszedte magát, akkor bejön és beszélünk úgy.

2012. szept. 21. 15:47
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. szept. 21. 16:07
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,milyen a kedv.
2012. szept. 21. 16:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy van, ahogy írtad, kérdező.
2012. szept. 21. 21:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Igen,bár nálunk az előszoba a főkapocs,(az előszobára nyílik a konyha és úgyszintén a lépcső fel a padlásszobára) szóval akaratlanul is beszélünk (huh de jól elmagyaráztam,remélem érthető :D)
2012. szept. 23. 10:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen, anyukammal mi is igy csinaljuk, meg a cicammal-utobbi a csalad szerves resze. Kolis vagyok, ha hazamegyek, anya kijon az ajtohoz, mar csak azert is, mert rajta van a retesz. Mikor elmegyek, akkor is kijon, es kidugja a cica fejet az ajton, hogy adhassak neki meg egy puszit. :D Hu, ertelmesen irtam, de a lenyeg gondolom lejott. :)
2012. szept. 25. 12:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha csak szimplán hazaérünk én vagy a férjem, akkor általában nem megyünk ki. Mondjuk úgy 30 %, hogy kimegyünk.
2012. szept. 25. 12:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nem szokás...Én mikor hazamegyek a suliból(fősuli) anyukámat a szobámban gépezve találom meg.
2012. nov. 30. 18:29
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szép szokás. És puszi nincs?

2012. nov. 30. 20:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Nálunk nem nagyon :) Ha valaki hazajön szoktunk beszélgetni,kivel mi volt,de nem olyan formában ahogy írtad.
2012. nov. 30. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!