Ti amikor hazamentek, vagy jön haza vki, szoktatok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
A kérdésem: Nálunk amikor hazajön vki, akkor általában kimegyünk a szobából, h köszönjünk, kicsit beszélgessünk, amíg leveszi a cipőt, kabátot...stb. Ha meg megy el vki, akkor is kimegyünk hozzá, amíg öltözik. Ezt más is csinálja?2012. szept. 21. 15:07
11/24 anonim válasza:
Persze, hogy köszönök, de mivel panelben lakunk, nem megyek ki, mert csak útban lennék, amíg kipakolnak. De leteszem a könyvet, vagy kinyomom a zenét, és innen is tudunk dumálni.
De van olyan családtagom, aki direkt kéri, hogy ilyenkor ne álljuk körbe, mert csak idegesíti, ha összeszedte magát, akkor bejön és beszélünk úgy.
12/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. szept. 21. 16:07
14/24 anonim válasza:
Nálunk is úgy van, ahogy írtad, kérdező.
15/24 anonim válasza:
Igen,bár nálunk az előszoba a főkapocs,(az előszobára nyílik a konyha és úgyszintén a lépcső fel a padlásszobára) szóval akaratlanul is beszélünk (huh de jól elmagyaráztam,remélem érthető :D)
16/24 anonim válasza:
Igen, anyukammal mi is igy csinaljuk, meg a cicammal-utobbi a csalad szerves resze. Kolis vagyok, ha hazamegyek, anya kijon az ajtohoz, mar csak azert is, mert rajta van a retesz. Mikor elmegyek, akkor is kijon, es kidugja a cica fejet az ajton, hogy adhassak neki meg egy puszit. :D Hu, ertelmesen irtam, de a lenyeg gondolom lejott. :)
17/24 anonim válasza:
Ha csak szimplán hazaérünk én vagy a férjem, akkor általában nem megyünk ki. Mondjuk úgy 30 %, hogy kimegyünk.
18/24 anonim válasza:
Nálunk ez nem szokás...Én mikor hazamegyek a suliból(fősuli) anyukámat a szobámban gépezve találom meg.
19/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szép szokás. És puszi nincs?
20/24 anonim válasza:
Nálunk nem nagyon :) Ha valaki hazajön szoktunk beszélgetni,kivel mi volt,de nem olyan formában ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!