Kinek van igaza? Felháborító ahogy gondolkodnak a nők,
nem?
Figyelt kérdés
Hazajövök suliból, eszek, közben a tesóm megiszik 2 pohár tejet ilyen minimaxos ízesített szívószállal. Miután megettem a másodikat, egyszerre mondta hogy kér még egy pohárral, de én épp akkor akartam önteni magamnak. Csak neki meg kell melegíteni, anya meg hozta a melegítőt hogy öntsek neki. Mondom majd megvárja, én még nem ittam semmit, ellenben ő már 2-t is. Erre mindketten elkezdik hogy lehetek ilyen mohó, csak magamra gondolok, egy önző disznó vagyok.
Ott volt anyátok, miért nem szolgálta ki ő a gyerekét?
2012. okt. 3. 19:13
12/20 anonim válasza:
Harcolj csak a kis 5 évessel, tesó, mutasd meg neki, ki a kemény! Nehogy már ő kapja meg a tejet előbb, vazze!
2012. okt. 3. 19:27
13/20 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van! Ne hagyj neki!:DDDDDDDDDDDDD
2012. okt. 3. 19:52
14/20 anonim válasza:
Pláne, ha Minimaxos:)
2012. okt. 3. 19:53
15/20 anonim válasza:
Azta!! Ezek a mai nők! Pfff...
Ezt hogy fogod feldolgozni, nem is tudom...
XD
2012. okt. 3. 23:14
16/20 anonim válasza:
Úristen, 18 évesen ekkora idióta vagy?
Mi lesz belőled így?
Remélem soha nem kerülsz NŐ közelébe, és igenis önző disznó vagy.
2012. okt. 4. 10:51
17/20 anonim válasza:
Őszinte részvétem, hogy az 5 éves nőstényördög tönkreteszi az életed... :D
Azért ennél lehetne több eszed...
24N (rendelkezek egy 3 éves unokahúggal, rossz néha, de azért felnőttként elbánok vele... :) )
2012. okt. 4. 11:10
18/20 anonim válasza:
Hát engem nem érdekel ha lepontoznak de muszály elmondanom a véleményem ! Kérdező,elgondolkodtál Te valamikor is magadon vagy az életen?18éves vagy és anyukádra vagy rászorulva?Tudod mennyien cserélnének veled,hogy ilyen pici gondjai legyenek?Az a baj,hogy ilyen emberek becsöppennek az életbe és megakarnak halni!!
2012. okt. 10. 17:38
19/20 A kérdező kommentje:
A helyzet "komoly", a kérdést viszont csak poénból tettem fel, kíváncsi voltam, ki mit gondol. Szeretem néha eldramatizálni a helyzeteket, szerintem viccesek. :)) Köszi a válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!