szülés után vagyok,a hazajövetelt úgy el lett cseszve ahogy csak lehetett.
két nagymama szurkálódtak egymással.és azóta is hallgatom a páromtól
anyám amit mondott anyósom megszólta anyámnak ez nem tetszett,és hazament,anyósom meg már csak azért is rátett egy lapáttal. azóta a párommal minden nap civakodunk ezen,és mindennap sírok nem bírom lelkileg.anyám nem dirigál hanem tanácsot add, a párom azt mondja hogy dirigál.én anyámat védem ő meg az övét. nem tudom mit csináljak másfél hetes babánk van nagyon jo baba nem vagyok miatta ideges,de úgy érzem hogy ez kihozta belőlem a depresszíót
2012. okt. 3. 14:05
1/8 anonim válasza:
Leülhetnél beszélgetni férjeddel, anyóssal, anyukával, külön-külön és megmondani nekik, hogy álljanak le, amúgy is nehéz időszak ez neked, ne tegyenek rá még egy lapáttal.
2012. okt. 3. 14:17
2/8 anonim válasza:
Mi lenne ha egymással foglalkoznátok nem az anyósokkal.
Nektek született gyereketek nem nekik. Nem kell egyiket sem védeni, felnőtt emberek majd elintézik egymás között. A gyerek meg a tiétek, úgy csináld ahogy jónak látod.
2012. okt. 3. 14:35
3/8 MRC31 válasza:
Egyetértek az első válaszolóval annyival spékelném meg, hogy legyenek tekintettel a kicsire, mert hiába kicsi érzi a környezete feszültségeit és árthat neki.
2012. okt. 3. 14:36
4/8 anonim válasza:
Gratulálok a gyermeketekhez és jó egészséget kívánok mindnyájatoknak! Ne sírdogálj, kedves! Van ugye két anyós, az egyik a tied, a másik a férjedé, egyik 19, a másik egy híján húsz, ti pedig ne vitatkozzatok azon, hogy melyikőtök helyzete rosszabb. Inkább röhögjetek rajtuk egy jót, hogy nagymama korban vannak, de a kisunoka különbül viselkedik, mint ők-:) Örüljetek egymásnak, az egészséges gyermeketeknek, a többi pedig egyik fületeken be, a másikon meg ki. Gratulálok még egyszer-:))!!
2012. okt. 3. 14:37
5/8 anonim válasza:
Anyósok maradjanak otthon, ti meg legyetek hármasban. Egyik hétvégén egyik anyós jöjjön látogatóba, a másikon meg a másik. Így elkerülik egymást, nem lesz vita, nektek pedig lesz időtök kipihenni magatokat tőlük:)
2012. okt. 3. 14:39
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
megpróbáltuk megbeszélni de ugy megmagyarázza hogy szóhoz sem jutok most azt akarja hogy menjünk vissza az anyjához igen csak ott 3szobás lakásba 8an lennénk,és féltem a gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!