13 hónapos korkülönbséggel szültem meg a 2 gyermekemet és nagyon zúzósak a napjaink. Ilyen jellegű tapasztalattal bíró anyukák pár tanáccsal? Napirend kialakítás stb . de hogyan? Kezdek totál kibukni . Sos!
ahol voltam családnál bébiszitter két év a korkülömség a két fiú között nagyon nehezen bírta az anyuka mert nem volt nagyi és nehezen bírta elintézni a napi teendőit heti 2x 3x segítettem nekik a pici ráadásul betegen született de imádom őket a napirend ott is volt! a gyerekek felváltva aludtak az ebéd 12:00kor volt alvás 1 órakkor vagy 2kor amikor altatta az anyuka az egyik gyereket akkor én lefoglaltam a másikat meg elláttam és persze délelőtt sétálni voltunk meg a játszó téren ha meg a lakásban voltunk rajzoltunk hoztam mindig valamit álatában kölcsön játékot aminek nagyon örültek mozgásos játékot szerveztem és úgy elváradtak mindig hogy az csak na mindig megkérdezte az anyuka mit csináltam vele hogy igy lefáradt mire én: csak játszottunk :-))
:-) nagyon édesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!