Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megfogok...

Mit csináljak? Megfogok bolondulni

Figyelt kérdés
Tiszta idegbeteg vagyok.. Nem bírok magamon teljesen uralkodni. A semmin sírok már néha. 15 éves vagyok, és lány. Például anyám megkérdezi, de tök szép hangon, hogy milyen süteményt kérsz? Lekváros jó lesz? Én meg: nem kell, elég egy zsemle. Erre ha hozza a süteményt már bőgők hogy én nem ezt mondtam, nem kell. Erre Ő mondja hogy, úgy hallottam, hogy ezt mondod, na akkor elmegyek mégegyszer a boltba. Én meg ordítok mint egy állat, hogy nem kell ba*dmeg inkább nem eszek na, ilyen süketnek lenni, takarodj innen, meg ilyenek :( tiszta roncs vagyok :( ha valaki arébb teszi azt amit leteszek már sírni tudnék,ordítani.. nem bírok parancsolni magamnak, aztán megfogadom hogy holnap már normális leszek, NEM, a holnap még szarabb.. ma is elküldtem apámat hogy takarodjon el itthonról mert nem akarok vele élni, mondtam anyámnak is hogy válasszon, vagy ő, vagy én, de ő azt mondta, hogy jöjjek a szobámba,és nyugodjak meg. nem bírom már :( tiszta fogyatékos g*ci vagyok, egy r*hadt szemétláda! közbe apám nagyon jó ember, az életét nekünk áldozza, éjjel nappal, megnyomorodik a munkába, akkor is gürcöl nekünk, anyám is úgyanilyen, de én nem bírom értékelni. már tiszta hülyének néz mindenki, pl van hogy meglököm anyám úgy hogy elesik sokkal kisebb is mint én (ő 155cm,én 170) aztán megbánom... de nemtudom mit csináljak, tiszta stressz vagyok mindennap, mindennap steresszelek ezen azon... azthiszem minden az én problémám.. ha anyám takarít aztán tesom összeb*ssza akkor mindjárt orditok nem azé csinálja senki h összeb*zd. és akkor kezdődik elöröl..tesommal is orditok,anyámmal,apámmal,komolyan már pszihopata vagyok :( ? mit tegyek?
2009. aug. 4. 13:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos nem értek hozzá, de az a sejtésem, hogy a legrosszabbtól nem kell félned: szerintem NEM VAGY PSZICHOPATA. Onnan gondolom ezt , hogy úgy tudom: a pszichopaták ,,szociális ragadozók'', ,,érzelmi sivatagok'', nincsen valódi lelkiismeretük (legfeljebb megjátsszák), nem éreznek valódi belső bánatot mások szenvedése láttán (legfeljebb mímelik). A Te leírásodból úgy látom, hogy bánatot érzel, és sajnálod, ha mamádnak, papádnak, esódnak rossz érzése lenne. Szóval szerintem nem vagy pszichopata.

Nem értek hozzzá, de úgy sejtem, nem vagy rossz ember, hanem aranyos lány lehetsz.

Azt, hogy mi az oka ezeknek az érzéseknek, amikről írál, nem tudom, Az a sejtésem, hogy tényleg kezelni kell, mert ha kezeletlenül hagyod, akkor idővel rosszabb lesz, vagy pedig nagyon tökre fogja tenni a későbbi életpályádat. Ne hanyagold el, tényleg meny olyan pszichológushoz, aki ehhez ért. Ha csalódsz a pszichológusban, keress másikat, ne keseredj el. Nem mindegyik pszichológus ért mindenhez, ma már ők is szakosodnak. Ha valaki sértegetni kezdene Téged, hát hagyd ott. A náthás embert sem szokás sértegetni, hát akkor meg miért lenne szabad a neurotikus embert sértegetni? Neurotikusnak lenni is csak egy átmeneti állapot, akár a nátha, gyógyítani lehet.

Azzal biztatnálak, hogy szerintem csak valami könnyen kezelhető bajról van itt szó, amit könnyen tudnak gyógyítani. Szóval nem kell félned a pszichológustól, megköönyebbülés lesz. Ha bipoláris vagy, azt gyógyszerrel tudják gyógyítani. Ha valami neurotikus zavarról van szó, akkor valami beszélgetéses pszichoterápia segít. Sokféle lehetőség van. Ha valamelyik módszer nem tetszik, hát akkor nem kell elfogadnod, Te dönthetsz, mit fogadsz el és mit nem.

Nem vagy pszichopata, és ez a lényeg (a pszichopaták ugyanis gyógyíthatatlanok). A Te gondod ennél valószínűleg jóval kedvezőbb, könnyebben kezelhető. Sok sikert kívánok Neked.

2009. aug. 11. 23:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Még most is ilyen idegbeteg őrült vagy,vagy már lecsillapodtál?Nehéz eset lehetsz..,szegény családod,őket sajnálom nem téged!
2010. febr. 5. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!