Megfogok bolondulni! . Segítség valami tipp?!
Na szóval egy kicsi faluban lakom és van egy probléma.Kinnt búcsú van és fellépnek ilyen hibás énekesek.És most épp valami operát énekelnek és ide hallatszik egész a szobámig.És ez igy lesz egész este :@@
és itt az a gond hogy nem fogok tudni aludni meg márt most is kis idegesítő és földhöz vágom magam.Ablakot nem akarom becsukni mert megdöglök nagyon meleg van..esetleg valami ötlet?? :DD
Jajj istenem kegyetlen ez az opera...és ez igaz nem csak kitalált ökörség amit most itt össze hordtam...jajj és gondolom este az operán kívül meg valami 1000 éves nótákat fognak énekelni...:SS
utó irat:ha meghalnék ugye el jössz a temetésemre?
ocsi a hibákért csak az opera végtt nem tudok koncentrálni ..:DD
*meg fogok
besenyő pista bácsi ugy nincs kedvem...meg hát aztán most nem is tudom kivel...
amugy meg nem nagy bucsu mart tavaly sem nagyon voltam kinnt ma kimentem de hát :SS
egyébként meg megőrülök marha fáradt vagyok holnap meg suli jesszus... :SS
Menj ki egy kalasnyikovval, és csapj szét egy kicsit az emberek között. :D
Amúgy ne gondolj rá, egyszer úgyis bealszol. Velem is ez volt, amikor a szomszédék partiztak. Na az is kegyetlen volt, de aztán három körül sikerült elaludnom.
LuckyestLooser-köszi.rendes vagy :) fülhallgató hmm jó ötlet :D
köcsflex-uram isten hát elhiszem rossz lehetett...3kor jesszusom..addig meghalok ..xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!