Mit csináljak? Megfogok bolondulni
Az már valami, hogy felismerted. Az jó. Én is idegbeteg voltam, de nem beszéltem soha így anyummal. Szerintem mindenképpen fordulj egy pszichológushoz, és kérj bocsánatot anyudtól és apádtól. Mondd meg nekik, hogy nem tehetsz róla, és mindent el fogsz követni, hogy megváltozz. És, hogy szereted őket. És mindenképp menj el pszichológushoz. Egy dolog a lázadás, a kamaszkor, de ez már túllép azon a bizonyos határon, s te is látod (hisz írtad), hogy ez nagyon nem jó. Remélem tudtam segíteni.
22/F
Nem hülye vagy és nem is idegbeteg, csak egy serdülő, agyon kényeztetett, agresszív gyerek...
A verés azért kijárna, örülj, hogy a szüleid ilyen toleránsak. Mást már agyonvertek volna. Vezesd le az energiádat, kezd bele valami küzdősportba és ne anyukádat lökdösd.
Nekem az a véleményem,hogy amikor kicsi voltál,nem kaptál elégszer,és ez most már csak rosszabb,és rosszabb lesz,ha nem mész ORVOSHOZ.
Mert ez most már oda tartozik!
Egyébként,még mindig nincs késő az atyai észheztérítésnek,hisz még csak egy kis tudatlan 15 éves csitri vagy,aki már azt hiszi,hogy Ő MINDENT TUD,ÉS MINDENKINÉL JOBBAN!
Egészen 20 éves korodig "nevelhetnek",már,ha van merszük,és nem azt mondják,hogy:-Jó,csak ne izgasd fel magad kicsilányom!
Az meg,hogy anyukád szalad és vesz mást,amit te éppen kiejtessz a szádon,hát tudod mikor...?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!