Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megfogok...

Mit csináljak? Megfogok bolondulni

Figyelt kérdés
Tiszta idegbeteg vagyok.. Nem bírok magamon teljesen uralkodni. A semmin sírok már néha. 15 éves vagyok, és lány. Például anyám megkérdezi, de tök szép hangon, hogy milyen süteményt kérsz? Lekváros jó lesz? Én meg: nem kell, elég egy zsemle. Erre ha hozza a süteményt már bőgők hogy én nem ezt mondtam, nem kell. Erre Ő mondja hogy, úgy hallottam, hogy ezt mondod, na akkor elmegyek mégegyszer a boltba. Én meg ordítok mint egy állat, hogy nem kell ba*dmeg inkább nem eszek na, ilyen süketnek lenni, takarodj innen, meg ilyenek :( tiszta roncs vagyok :( ha valaki arébb teszi azt amit leteszek már sírni tudnék,ordítani.. nem bírok parancsolni magamnak, aztán megfogadom hogy holnap már normális leszek, NEM, a holnap még szarabb.. ma is elküldtem apámat hogy takarodjon el itthonról mert nem akarok vele élni, mondtam anyámnak is hogy válasszon, vagy ő, vagy én, de ő azt mondta, hogy jöjjek a szobámba,és nyugodjak meg. nem bírom már :( tiszta fogyatékos g*ci vagyok, egy r*hadt szemétláda! közbe apám nagyon jó ember, az életét nekünk áldozza, éjjel nappal, megnyomorodik a munkába, akkor is gürcöl nekünk, anyám is úgyanilyen, de én nem bírom értékelni. már tiszta hülyének néz mindenki, pl van hogy meglököm anyám úgy hogy elesik sokkal kisebb is mint én (ő 155cm,én 170) aztán megbánom... de nemtudom mit csináljak, tiszta stressz vagyok mindennap, mindennap steresszelek ezen azon... azthiszem minden az én problémám.. ha anyám takarít aztán tesom összeb*ssza akkor mindjárt orditok nem azé csinálja senki h összeb*zd. és akkor kezdődik elöröl..tesommal is orditok,anyámmal,apámmal,komolyan már pszihopata vagyok :( ? mit tegyek?
2009. aug. 4. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Apád helyébe én már úgy pofán b...talak volna, hogy a fal adja a másikat és akkor leszoknál a hisztiről. Valamit nagyon elrontottak a nevelésedben. Kamaszkor ide vagy oda, nem jogosít fel ilyen viselkedésre és mindent a kamaszkorra sem lehet ráfogni. Örülök, hogy nem Te vagy a gyerekem.
2009. aug. 4. 14:12
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Az már valami, hogy felismerted. Az jó. Én is idegbeteg voltam, de nem beszéltem soha így anyummal. Szerintem mindenképpen fordulj egy pszichológushoz, és kérj bocsánatot anyudtól és apádtól. Mondd meg nekik, hogy nem tehetsz róla, és mindent el fogsz követni, hogy megváltozz. És, hogy szereted őket. És mindenképp menj el pszichológushoz. Egy dolog a lázadás, a kamaszkor, de ez már túllép azon a bizonyos határon, s te is látod (hisz írtad), hogy ez nagyon nem jó. Remélem tudtam segíteni.

22/F

2009. aug. 4. 14:13
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
Na én ugyanígy vagyok..én is 15 éves vagyok és minden idegesít..főleg a tesóm. mikor megszólal legszivesebben kiugranék az ablakon. Szeretem a tesómat én is de irritál! Ha nincs itthol senki akkor a legjobb! egyedül vagyok és senki nincs a közelemben! Apámmal is ugyanez van nem bírom elviselni! Nagyon idegesít és néha már én is elküldeném pedig ő is hajtja magát értünk!:S:S És én is hiába fogadom meg hogy megváltozom és többet nem szekálom a tesómat nem beszélek csúnyán, egyszerűen nem megy!:S ÉS ez már így megy pár hete vagy hónapja:S Én is ordibálok mindenkivel,mindenért. Anyám azt mondta hogy pszichológushoz fog vinni:S Akkor látom nem vagyok egyedül ezzel az örökös stresszeléssel!:S
2009. aug. 4. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Idegbeteg vagy azt mondják sokan, de tudod mi a te bajod?, abszolut de semmi. Szimplán feltűnési viszketegséged van. Tudod, ha valaki tudja magáról, hogy milyen és, hogy mit csinál és nem a tudat alattija műveli ezt vele, sőt még ezt le is írod és el is ismered, hogy milyen vagy (állítólag) akkor ez nem betegség. Szimplán az a bajod, hogy nem törődnek veled eléggé, nem feltétlenül a családodra gondolok. Az iskolában, vagy nincsenek barátaid. Én is felpofoználak úgy istenesen a szüleid helyében, mert el tudom képzelni, hogy kinyalják a valagad, te meg játszod az eszed. mondanék csúnyát, de azt itt nem lehet....
2009. aug. 4. 14:17
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
szerintem nagyon szánalmas vagy, igaza van az előttem ironak, ha tényleg igy viselkedsz állitsd le magad, apád helyébe már sza**á vertelek volna ..
2009. aug. 4. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

Nem hülye vagy és nem is idegbeteg, csak egy serdülő, agyon kényeztetett, agresszív gyerek...

A verés azért kijárna, örülj, hogy a szüleid ilyen toleránsak. Mást már agyonvertek volna. Vezesd le az energiádat, kezd bele valami küzdősportba és ne anyukádat lökdösd.

2009. aug. 4. 15:27
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Amikor orditozhatnékod van és érzed, hogy jön a hiszti, akkor fágd a falba párszor a fejedet és lehiggadsz. Amig kábultan fekszel, addig legalább a családodnak is nyugta lesz. Anyádat ellököd? Ez a legmocskosabb, amit egy gyerek csinálhat, köpd szembe magadat te emberi selejt.
2009. aug. 4. 15:32
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
én a helyedben nem irtam volna ezt ide ki, saját anyádhoz van képed hozzáérni? Ásd el magad!!!!!! ha 8 éves lennél is ezt kéne tenned ,ilyen idős korban meg pláne.. te nem is idegbeteg vagy..nem akarok csúnyát írni inkább megtartom magamnak mi vagy ;)
2009. aug. 4. 17:30
 19/22 anonim válasza:
79%
Te nem idegbeteg vagy, és nem is kamasz. Én is utálom, ha mindig e mögé bújnak a hozzád hasonló elkényeztetett, rosszindulatú sz*rmadzagok!!!Én anyádék helyébe már vagy agyonvertelek volna, vagy bedugtalak volna vmi bentlakásos suliba,vagy nevelőintézetbe!Tedd össze a két kezed, hogy nem én vagyok az anyád
2009. aug. 4. 20:18
 20/22 anonim válasza:
58%

Nekem az a véleményem,hogy amikor kicsi voltál,nem kaptál elégszer,és ez most már csak rosszabb,és rosszabb lesz,ha nem mész ORVOSHOZ.

Mert ez most már oda tartozik!

Egyébként,még mindig nincs késő az atyai észheztérítésnek,hisz még csak egy kis tudatlan 15 éves csitri vagy,aki már azt hiszi,hogy Ő MINDENT TUD,ÉS MINDENKINÉL JOBBAN!

Egészen 20 éves korodig "nevelhetnek",már,ha van merszük,és nem azt mondják,hogy:-Jó,csak ne izgasd fel magad kicsilányom!

Az meg,hogy anyukád szalad és vesz mást,amit te éppen kiejtessz a szádon,hát tudod mikor...?!?!

2009. aug. 5. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!