Mit csináljak? Megfogok bolondulni
Tinédzser vagy. :)
Én pont ilyen hisztérika voltam, nem lehetett hozzámszólni, mindenen kiakadtam.
Próbáld meg visszafogni magad, hidd el tul leszel rajta.
Ha nagyon ugy érzed nem boldogulsz, kérheted pszichologus segitségét, de szeruintem simán tul leszel rajta.
Kitartás. :)
26/L
Ez nem egyszerű tini hiszti, sokkal rosszabb annál. Ne haragudj, de elviselhetetlen lehetsz, sajnálom az apukádat, aki meggebedik érted, meg az anyukádat, aki pl rohangál a boltba, hogy a kedvedre tegyen. De a lényeg, hogy felfogtad, hogy ez nem normális így, van, aki pont így viselkedik, és nem látja be, hogy szánalmas.
Fussál minden nap 5km-t, az talán annyira lefáraszt, hogy nem lesz erőd csinálni a fesztivált, és keress egy jó pszichológust, esetleg pszichiátert.
Ami sokat segithet, ha elkezdesz sportolni, sokat vagy a szabadban (nem gépezés meg tv) és lehetöleg fizikailag is kifárasztod magad.
Ilyen nagy lány már segithetne a háztartásban, akkor is jobban éreznéd magad.
(Egyébként ha ilyen a valóságban is a stilusod, akkor próblaj meg leszokni a trágárságról, szerintem legalább is eléggé visszataszitó - igaz, hogy ezt nem kérdezted, de azért gondolkodj el rajta, nem rosszból mondom)
ennyi idős koromban utáltam mindent és mindenkit ami rajtam kívül élt és mozgott. mindenkivel kötekedtem, nem bírtam elviselni senkit. felismertem hogy én okozom saját magamnak ezeket a sz*r helyzeteket, ezért eljártam otthonról, csak azért hogy ne kelljen a családommal lennem. később elkezdtem sportolni, ugyebár akkor sem voltam otthon sosem. a másik pedig, hogy folyton annyira kifárasztottam magam hogy már erőm sem volt a veszekedésekhez, hisztihez. nálam ez bevált, akkor tök normálisan tudtam viselkedni. mára már kinőttem ebből a hülyeségemből. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!