Volt olyan veletek, hogy egy személyt előre elítéltetek az miatt, amit az emberek tertesztettek róla?
Nem, általában nem vagyok ilyen.
Szeretem én megítélni az embereket.
De volt ilyen velem is, hogy valakit nagyon ócsároltak (leendő sógornőm az ő sógornőjét, hogy milyen bunkó, önző, zárkózott, modortalan...), én meg számítottam egy elviselhetetlen nőre, és helyette találkoztam egy gyönyörű, kedves, jószívű, ám valóban zárkózott nővel.
Azért volt "bunkó" szerencsétlen, mert nem volt elég közvetlen, és nem puszipajtáskodott.
Akkor nagyon megharagudtam a párom nővérére, hogy miért mocskolja ezt a másik nőt, aki simán csak visszafogott és nem olyan nyomulós, lepcses szájú, mint ő.
Úgyhogy, nem szoktam mások véleményéből ítélni, mert az az ő véleményük, lehet, hogy nem is úgy van semmi.
nem...mivel pont én olyan vagyok, illetve ezerszer fordul elő velem, hogy sokan nem birtak, mert ezt vagy azt hallották...hisztis, nyafogos, beképzelt és még egyéb nyalánkságok...és aztán jöttek, és mondták, hogy jéééé te jofej vagy...igen jéééé...mindig mondták aztán, hogy ezt azt hallottak és emiatt amiket mondtak már nem birtak...ezek nem estek túl jol...mai napig megy:( és épp ezért, sose ítélkezem...csak ha megismerem....más véleménye ilyen téren nem számit...mert lehet, hogy csak neki volt rossz tapasztalata vele...lehet, hogy neki van igaza....lényegtelen...a saját börömön akarom tapasztalni...mert tudom, hogy rossz érzés, ha még életében nem beszélt velem egy ember, de már utál, mert ezt vagy azt hallott rólam...
24L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!