Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ragaszkodtok a...

Mennyire ragaszkodtok a szüleiteket? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 19:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Engem sokszor megpuszilna anyukám meg ölelgetne meg nagyon rendes meg minden, mindig mindenben segít (apám kevésbé érzelmes, de rá is lehet számítani mindig ha segítség kell) de egyszerűen nem ragaszkodom hozzájuk és kész. Nem minden a neveléstől függ, saját személyiségem van, nem olyan vagyok amilyennek otthon "faragtak". Amúgy most apámékkal lakom. (21n, az első válaszoló vagyok)
2012. okt. 2. 21:18
 22/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2012. okt. 3. 09:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Semennyire. Ha 1-2 hónapig nem találkozunk, sőt, nem is beszélünk, csak azért haragszom rá, mert ennyire nem törődik az unokáival sem.

Most épp másfél hónapja beszéltünk utoljára, nem tudom, mikor fog keresni. Én már belefáradtam, hogy folyton hívogatom, nem ér-e rá, de mindig fontosabb a takarítás..

Remélem az én gyerekeim másképp viszonyulnak majd hozzám felnőttként, igyekszem ennek érdekében mindent elkövetni.

A férjem sem egy anyuci pici fia, szerencsé(m)re. :)

21/N, 2 fiú anyukája

2012. okt. 3. 09:18
 24/24 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2012. okt. 4. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!