Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ragaszkodtok a...

Mennyire ragaszkodtok a szüleiteket? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 19:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én ma pont ezen gondolkodtam, hogy csak én??

Meg többieket hogy nevelték úgy hogy ne?

Uncsitesóm és anyukája között pl semmilyen szeretet nem látok, sose láttam h megpuszilta volna pl, vagy hülyülne vele szeretetből, csak tárgyilagosan beszélnek...

2012. okt. 1. 20:43
 12/24 A kérdező kommentje:
a párom se ragaszkodik az anyjához... de az anyja már 3 éve él külföldön, párom meg velem és a családommal élt, és most költözünk ki. de párom sose hiányolta ugy komolyan az anyját... nekem 2 nap is rengetek nélkülük...
2012. okt. 1. 21:03
 13/24 timike26 ***** válasza:
kb semennyire.
2012. okt. 1. 21:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Hàt mèg otthon laktam,akkor olyan szülö-gyerek volt a kapcsolat vagy hogy írjam.Mikor elköltöztem,akkor nagyon hoányoztak..mpst is..surun jarok haza.
2012. okt. 1. 21:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Anyámhoz ragaszkodok,de apámhoz egyáltalán nem.Inkább annak örülök,ha nem látom.
2012. okt. 1. 22:59
 16/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2012. okt. 2. 08:45
 17/24 anonim ***** válasza:

Semennyire, alig várom, hogy lelépjek innen a halálba. (alkesz apa, aki mindent tönkretesz)

23/L

2012. okt. 2. 11:19
 18/24 anonim ***** válasza:

hát én egész jól. Minden nap eszembe jutnak, mert nagyon szeretem őket, de apukámmal nagyon könnyen össze tudok veszni, két dudás egy csárdásban nem fér meg, illetve anyám dettó, ráadásul az alkoholizmusa miatt 44 évesen tolókocsiba került, így a mi életünket is megkeserítette. Tehát szretem őket, és már előre félek, hogy mi lesz, ha egyikükkel történik valami, de ha én nem hívom őket hetente, ők sem hívnak engem, inkább kötelességből hívom őket.

5 éve külön élek, férjnél vagyok azóta, hiányoznak és szeretem őket, de nem vagyok kétségbe esve, ha nem beszélünk minden héten.

2012. okt. 2. 12:49
 19/24 A kérdező kommentje:
köszi, de akk nálatok van oka, h nem kötödtök egymáshoz, nálunk minden jó, sőt tökéletes:))
2012. okt. 2. 13:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Én már 14 évesen kollégiumba kerültem, minden hétvégén mentem haza, rengeteget veszekedtünk, főleg anyával :( Aztán egyetemre 250 kilóméterre kerültem, havonta egy hétvégére megyek haza, hát iszonyatosan hiányoznak és nagyon ragaszkodom hozzájuk. Rengeteget javult a kapcsolatunk, már nem veszekszünk, csak nagyon szeretjük egymást, imádok otthon lenni és mindig alig várom, hogy mehessek.

20/L

2012. okt. 2. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!