Mennyire ragaszkodtok a szüleiteket? Hány évesek vagytok?
köszi:)
és együtt éltek? v milyen messze laktok egymástól?
túlságosan is. a nyáron költöztem külön, de hetente/kéthetente hazamegyek egy napra. Sokat hiányoznak, bár most hogy suli van és megszoktam az új helyem már más a helyzet, leköti minden gondolatom az egyetem. De azért nagyon szeretek hazamenni.
21/L
köszi
nekem is nagyon hiányoznak pedig még el sem mentem.. de angliába költözök:) és már tudom h naponta fogom öket hivni,meg irni nekik annyira hiányoznak majd! :(
24 / L
Aputól elkerültem 14 éves koromban , ritkán látom, anyával együtt lakok, nem bírnám nélküle...nem is tudom, hogy tudnék elköltözni...
köszi:)
és nekem is nehéz, de muszáj lépni!
Én is nagyon ragaszkodom hozzájuk. Még itt lakom, de hamarosan költözünk ki párommal Hollandiába. Mondjuk sűrűn haza fogunk járni, de akkor is rossz lesz biztos. Egy ideig legalábbis...aztán gondolom majd megszokjuk. :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!