Meddig lehet titkolni egy megcsalást?
Persze... ha tükörbe tudsz minden reggel nézni egy cseppnyi bűntudat nélkül, akkor jó eséllyel a sírba is viheted magaddal a titkodat.
Én csak egy valamit mondanék neked... Nézz úgy tükörbe, hogy közben lepörgeted azt, mit fogadtál a feleségednek akkor, amikor elvetted, aztán pedig ha véletlenül ő is félremenne, akkor nyílt szívvel tudj ŐSZINTÉN megbocsátani neki, csak azért mert benne legalább volt annyi, hogy eléd állt és elmondta!
Az nagyon ocsmány dolog,amit tettél! De,ha tényleg ennyire megbántad,és tényleg nem fogod többé megtenni,az enyhítő körülmény!
Nem ismerem a feleségedet,nem tudom eldönteni,h el lehet-e mondani és megbeszélni vele ilyen dolgokat. Nyilván ez lenne a célszerű és a korrekt,de így benne van a pakliban,h kidob. Ami szintén érthető lenne a részéről!
Én egyszer megbocsátottam a páromnak,de a bizalmam nagyon megrendült benne! Több év kellett hozzá,h normális legyen a kapcsolatunk. Ha úgy döntesz,h elmondod neki,akkor arra is gondolj,h ha meg is bocsát neked,vmi megtörik benne. És küzdened kell érte,türelem kell hozzá, hogy megtartsd a kapcsolatot. Ha nem mondod el és kitudódik,tuti,h elhagy mert nem csak szemétnek,de gerinctelen hazugnak is fog tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!