Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig lehet titkolni egy...

Meddig lehet titkolni egy megcsalást?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a feleségemet de nem akarok neki elmondani. Szerintem máshonnan nem tudná meg és ez csak egyszer történt meg, máskor nem fog. Tudom hogy nem mentség de nem voltam teljesen józan. Ha elmondanám akkor szerintem elválna és ezt nem szeretném. Tudnám titkolni?
2012. szept. 30. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Persze... ha tükörbe tudsz minden reggel nézni egy cseppnyi bűntudat nélkül, akkor jó eséllyel a sírba is viheted magaddal a titkodat.

Én csak egy valamit mondanék neked... Nézz úgy tükörbe, hogy közben lepörgeted azt, mit fogadtál a feleségednek akkor, amikor elvetted, aztán pedig ha véletlenül ő is félremenne, akkor nyílt szívvel tudj ŐSZINTÉN megbocsátani neki, csak azért mert benne legalább volt annyi, hogy eléd állt és elmondta!

2012. szept. 30. 22:33
 12/18 A kérdező kommentje:
Ő sose fog megcsalni.
2012. szept. 30. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Semmiképp ne mondd legfóképp azért mert nagyon fájna neki.ezt nekem gyónáskor mondta a pap. Hogy nem szabad elmondani mert mindig benne lenne a másikba és tönkrevgná a házasságot. Menj el gyonj megkönnyebbülsz. És sose tégy többet ilyet ténylg soha
2012. szept. 30. 23:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Az nagyon ocsmány dolog,amit tettél! De,ha tényleg ennyire megbántad,és tényleg nem fogod többé megtenni,az enyhítő körülmény!

Nem ismerem a feleségedet,nem tudom eldönteni,h el lehet-e mondani és megbeszélni vele ilyen dolgokat. Nyilván ez lenne a célszerű és a korrekt,de így benne van a pakliban,h kidob. Ami szintén érthető lenne a részéről!

Én egyszer megbocsátottam a páromnak,de a bizalmam nagyon megrendült benne! Több év kellett hozzá,h normális legyen a kapcsolatunk. Ha úgy döntesz,h elmondod neki,akkor arra is gondolj,h ha meg is bocsát neked,vmi megtörik benne. És küzdened kell érte,türelem kell hozzá, hogy megtartsd a kapcsolatot. Ha nem mondod el és kitudódik,tuti,h elhagy mert nem csak szemétnek,de gerinctelen hazugnak is fog tartani!

2012. okt. 1. 07:14
 15/18 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagyon undorító. Egyszerűen nincs mentség a megcsalásra,akkor sem ha nem voltál józan,Ha van benned elég gerinc elmondod neki.
2012. okt. 1. 08:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Az a kisebbik probléma, hogy megcsaltad, a nagyobbik probléma, hogy gyáva vagy és nem mersz (nem akarásnak titulálod) eléállni és elmondani neki. Tróger vagy. Nem érdemled meg a feleséged, jobb embert is találhatna! Állj elé és mondd el, hogy még tudjon lépni!
2012. okt. 1. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:
nagypapam titkolta aztan temetesen ott allt ket rank hasonlito uj rokon szerencsere nagyi mar nem elt mert kikaparta volna a szemet. az orokseg osztodott es uj rokonaink lettek. ne mond el remelem nemi baj es gyerek nem csuszott be. szeresd ot es soha tobbet ne tedd. ha en lennek a feleseged nem szeretnem megtudni ha egy alkalomnal marad.
2012. okt. 1. 10:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Addig ne mond el, míg meg nem halsz, vagy hal. Utána meg már kinek, miért mondanád? Meglátásom szerint, elég kevésszer derül ki. Már ha nem verik nagydobra.
2012. okt. 1. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!