Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Temetés után 1 nappal masszázs...

Temetés után 1 nappal masszázs jó ötlet?

Figyelt kérdés
A nagymamám halt meg és jövőhéten lesz a temetése. Édesanyám eléggé szét van esve, szeretném minél előbb regenerálni és ezért befizetném egy lávaköves 1 órás masszázsra. A kérdésem az volna, hogy mikorra foglaljak időpontot? Én úgy gondolom jó volna minél előbb, tehát a temetés utáni napon. Ha fel is kavarja majd a temetés, szerintem jót tenne neki. Vagy szerintetek korai volna? Esetleg még morbid is?
2012. szept. 27. 20:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"Azt szeretném megértetni veletek" Miért akarod megértetni velünk? Nekünk semmi közünk hozzá! Véleményeket kérdeztél, mindenki azt mondta, hogy nem jó ötlet szerintünk. Ha el akarod vinni vidd el, ha nem akkor ne!
2012. szept. 28. 17:56
 22/24 anonim ***** válasza:

"Nem tudom miért kell mindenféle segítséget megtagadni magától egy gyászoló embernek :) Attól mert még gyászol, lehet igénye a kikapcsolódásra, ahogyan bizonyosan van is rá idénye édesanyámnak. Nyaralni sem voltunk a nagyi miatt, így tavaly óta nem is utazott el sehová. És igen, most hogy vége, tovább kell lépni és ki kell zökkenni ebből az állapotból. Ettől még lehet gyászolni, de nem értem miért volna gond az, ha 1 órát masszíroznák a testét. De ezt majd ő eldönti. És lehet rám sok mindent mondani, de azt, hogy faragatlan meg érzéketlen lennék, nem."

Kérdező! Mi pedig azt szeretnénk megértetni veled, hogy itt senki nem mondta azt, hogy ne vidd anyukádat masszázsra, csak szerintünk nem jó ötlet KÖZVETLENÜL A TEMETÉS UTÁNI NAP ELVINNI! Ennyit mondtunk, de kb. úgy beszélsz, mintha mindenki ellenezné, hogy anyukád valaha is kikapcsolódjon. Igen, tovább kell lépni, de nem hiszem, hogy 1 hét a halála óta és 1 nap a temetése óta elég ahhoz, hogy így továbblépjen anyukád. Legalábbis én nem gondolnám, hogy elég annak, akinek ilyen közeli hozzátartozója halt meg.

2012. szept. 28. 20:33
 23/24 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy ti azt gondoljátok, hogy egy 1 órás kikapcsolódáshoz már tovább kell lépnie a gyászon. Erről szó sincs. Csak azt mondom, hogy 1 óra erejéig félre lehet tenni, és erre nagyon is szüksége volna.

A tegnapi nap volt a temetés, elég megrázó volt, felkavart mindannyiunkat. Ma reggel nem is nézett ki olyan jól anyu, el is gondolkodtam a dolgon, hogy jó ötlet volt-e, úgyhogy mondtam neki, hogy meg akartam lepni ezzel de ha úgy érzi nem szívesen menne el rá, akkor felhívom őket és átteszem másik időpontra. Ő viszont örült neki és megköszönte, hogy ilyet szerveztem, azt mondta biztosan jól fog esni neki.

Már el is vittem és most várom, hogy majd szóljon, ha mehetek érte. Addig megfőzöm az ebédet.

Szóval örülök, hogy végül az én gondolkodásmódom volt a "nyerő". Talán nem hiába vagyok a lánya és tudom, érzem, mikor mire van szüksége az édesanyámnak.

2012. okt. 4. 12:28
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy végül az lett, amit anyukád akart, jónak látott. Azonban akkor még mindig nem értem, miért tetted fel a kérdést, hiszen leírtad, te ismered a legjobban és ez bebizonyosodott.
2012. okt. 4. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!