Hogy modjam el a feleségemnek, hogy valójában a férfiakat szeretem?
Figyelt kérdés
Hosszú történet, társadalmi nyomás miatt kellett nőt elvennem. 10 évi szenvedés után, eddig bírtam.2012. szept. 27. 18:49
21/26 anonim válasza:
Na! Azért ne fogjuk ezt a társadalomra! Igazán nem köveznek meg és meg sem ölnek, de 10 éve sem tették volna. Szimplán a kérdező volt gyáva vállalni önmagát. Ennyi. Nem kell másra mutogatni!
23/26 anonim válasza:
Szerintem sem a társadalomra kéne fogni. A társadalom a normálisan élő meleg párokat egyáltalán nem ítéli el, csakis a provokációnak szánt meleg felvonulásokat, amikor rózsaszín pávatoll lóg ki az úriemberek fenekéből.
Elárulom, hogy őket még a normális, visszafogott életet élő homoszexuálisok is megvetik!
24/26 anonim válasza:
"A társadalom a normálisan élő meleg párokat egyáltalán nem ítéli el, csakis a provokációnak szánt meleg felvonulásokat"
- Ez volt eddig a legnaívabb hozzászólás, amit valaha olvastam az oldalon.
25/26 anonim válasza:
8/8 en sokkal konnyebben vennem ha egy pasiert hagynanak el es nem egy masik noert...hiszen akkor tudnam 100% hogy nem vagyok hibas, nem kell kinoznom magam, és valamelyest megmaradhat a jó kapcsolatunk pl barátok lehetünk hiszen nyilván ha kiderül a páromról hogy meleg sokkal könnyebben kiszeretek belőle.
26/26 anonim válasza:
Tartsd ki a családod mellett és privátban intézd a pasi ügyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!