Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy modjam el a feleségemnek,...

Hogy modjam el a feleségemnek, hogy valójában a férfiakat szeretem?

Figyelt kérdés
Hosszú történet, társadalmi nyomás miatt kellett nőt elvennem. 10 évi szenvedés után, eddig bírtam.
2012. szept. 27. 18:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Na! Azért ne fogjuk ezt a társadalomra! Igazán nem köveznek meg és meg sem ölnek, de 10 éve sem tették volna. Szimplán a kérdező volt gyáva vállalni önmagát. Ennyi. Nem kell másra mutogatni!
2012. szept. 28. 00:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
hová tűnt a kédező? Kamu
2012. szept. 28. 05:58
 23/26 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem sem a társadalomra kéne fogni. A társadalom a normálisan élő meleg párokat egyáltalán nem ítéli el, csakis a provokációnak szánt meleg felvonulásokat, amikor rózsaszín pávatoll lóg ki az úriemberek fenekéből.

Elárulom, hogy őket még a normális, visszafogott életet élő homoszexuálisok is megvetik!

2012. szept. 28. 06:09
 24/26 anonim ***** válasza:
30%

"A társadalom a normálisan élő meleg párokat egyáltalán nem ítéli el, csakis a provokációnak szánt meleg felvonulásokat"

- Ez volt eddig a legnaívabb hozzászólás, amit valaha olvastam az oldalon.

2012. szept. 28. 06:57
 25/26 anonim ***** válasza:
73%
8/8 en sokkal konnyebben vennem ha egy pasiert hagynanak el es nem egy masik noert...hiszen akkor tudnam 100% hogy nem vagyok hibas, nem kell kinoznom magam, és valamelyest megmaradhat a jó kapcsolatunk pl barátok lehetünk hiszen nyilván ha kiderül a páromról hogy meleg sokkal könnyebben kiszeretek belőle.
2012. szept. 28. 09:44
 26/26 anonim ***** válasza:
32%
Tartsd ki a családod mellett és privátban intézd a pasi ügyeid.
2012. szept. 28. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!