Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy modjam el a feleségemnek,...

Hogy modjam el a feleségemnek, hogy valójában a férfiakat szeretem?

Figyelt kérdés
Hosszú történet, társadalmi nyomás miatt kellett nőt elvennem. 10 évi szenvedés után, eddig bírtam.
2012. szept. 27. 18:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
Így, ahogy nekünk leírtad.
2012. szept. 27. 19:43
 12/26 anonim ***** válasza:
57%

Fú, nem egyszerű. Viszont titkolni tovább (szerintem) nem lehet, így is elég fájdalmas lesz a feleségednek. Én mindenképp egy nyugodt légkört teremtenék, és nem ott kezdeném, h szia drágám, én meleg vagyok...

hanem ott, valahol régen, ahol mindez elkezdőtött, és elmondanám, hogy akkor miért házasodtam, miért lett gyerekem, miért éltem így 10 évig, és hogy most miért akarok változtatni. Így talán egy kicsit megérti, márha az ilyet meg lehet.

Én pl magamat ismerve a 12es válaszoló ellentéte lennék: én magamban keresném a hibát, hogy miért voltam ilyen vak, h nem vettem észre pl.

Egy másik hozzászolótól is eltérő a véleményem: én pl nő létemre nem tudnék SEHOGY egy nőhöz szexuálisan közeledni- kvázi a saját oldalamról azzal nem tudok egyetérteni, h azért, mert valaki a saját neméhez vonzódik, hogy tud ellentétes neművel intim kapcsolatot teremteni. Ahhoz a képzelgés szerinem kevés. Mindenesetre kitartást, és ne halogasd sokáig.

2012. szept. 27. 20:00
 13/26 anonim ***** válasza:
túl sok gyanú árnyékábant nézel. kamu.
2012. szept. 27. 20:08
 14/26 anonim ***** válasza:
96%

Hát....te nem vagy normális. Nem azzal van a baj, hogy meleg vagy, hanem azzal, hogy egy másik embert hitegettél, pedig te már akkor tudtad, hogy mi a pálya, amikor elvetted. Mi az, hogy társadalmi nyomásra el kellett venni???? Ilyet csak az mond, aki nem meri felvállalni magát, az érzéseit, a beállítottságát, mert gyáva!

Egyébként hogy mondd meg.... Ezt nem lehet finoman mondani, mert akármennyire is virágnyelven mondod, a feleséged össze fog törni.

Gratulálok!

2012. szept. 27. 20:17
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Társadalmi nyomásra nem szabadott volna ekkorát hazudnod valakinek, aki szeret, és még gyerekekt is szül neked. Ettől függetlenül valahol meg tudlak érteni.

Nézd, Te élsz 10 év házasságban vele, Te ismered. Erre akérdésre csak Te tudsz választ adni. Mellékesen sok múlik azon is, vannak-e barátod, rokonok, akik tudják és támogatnak. (bár valószínűleg nincsenek)

2012. szept. 27. 20:35
 16/26 anonim ***** válasza:

Társadalmi nyomás?? 10 éve?? Hol volt már akkor olyan?!

Ezt nem lehet sehogy sem "jól" elmondani, csak úgy, hogy leülsz vele, és kibököd. Letéped mint a ragtapaszt. Legalábbis nekem nincs semmi "enyhítő" ötletem, sem arra, hogy hogy mondd el, sem arra, amitől könnyebben fogadná.

2012. szept. 27. 20:59
 17/26 anonim ***** válasza:
24%

"Ne hallgass az ilyen bigott barmokra, akik szerint bűn, meg szégyen."

Ez így igaz. A legközelebbi "meleg büszkeség" felvonuláson bátran menj elől, és vigyél hatalmas transzparenst is. Előtte meg szólj a családnak, hogy lessenek, mert szerepelni fogsz a TV-ben.

18/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk hozzáteszem, hogy ha 10 év alatt legalább 1x ment vele a szex (gondolom én ment, ha van gyerek), akkor max biszex lehetsz, nem meleg.
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, őszinte leszek veled.

Tulajdonképpen frankón kihasználtad a feleséged,ha tetszik,ha nem,ez így van.

Szerintem, az,hogy meleg vagy ebben az esetben nem oszt nem szoroz.Igazából ez a "megcsalás-kategória" egyik formája.Végülis ezt csináltad,nem?

10 évig hitegettél valakit, gyermeket hoztatok a világra, nyilván lelki társak is voltatok és vállvetve harcoltatok együtt mint más házasok.

Azt hiszem, az őszinteség, a bocsánatkérés és a jóvátétel nyújtása esetedben túl kevés.Túl kevés mert egy másik ember érzéseivel,lelkével játszottál.

Basszus,nem tudtál volna előbb gondolkodni?

Tudok hasonló esetről az ismerőseim körében,és a feleség teljesen összetört,érted?Lelkileg neki annyi...Belül meghalt a társadalom miatt elnyomott drága férje miatt...én nem téged sajnállak.

2012. szept. 27. 23:31
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem iszonyat szemét dolog volt ez a feleségeddel meg a gyerekeddel szemben is. Egyetlen mentséged, hogy nemcsak a te hibád is, hanem a társadalomé is, amiért így áll a melegekhez. De mindenképpen mondd el neki, ne élje le a hátralévő életét is hazugságban, még találhat igazi heterót.
2012. szept. 28. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!