Hogy modjam el a feleségemnek, hogy valójában a férfiakat szeretem?
Van biztos párkapcsolatod?
Amúgy nagyon finoman, fokozatosan vezesd elő neki... 10 éve vagytok házasok, vagy 10 éve tudod hogy meleg vagy?
Hát, nehéz kérdés.
Viszont visszakérdeznék: a nejed hogy áll a melegekhez általában? Mert a reakciója nagyban függhet ettől.
Nekem pl nincs semmi bajom velük. Ha a férjem egy ilyennel előállna, elsőre biztos lesokkolna (hogyhogy nem vettem észre?), de nem venném magamra. Az elvesztése fájna, de mint embert nm utálnám meg. Barátsággal elválnánk és mindenki menne a maga útján - de szerintem utána is barátok maradnánk.
Viszont egy homofób ember, mindenféle téves hiedelmekkel (ez egy betegség, gyógyítható, stb) már keményebb dió.
Attól, hogy van egy lánya, még szeretheti a férfiakat.
Semmi akadálya annak, hogy bárki lefeküdjön azonos vagy ellentétes neművel, és annak sem, hogy orgazmust éljen át (főleg, ha férfiról beszélünk), függetlenül a nemi preferenciájától. Márpedig ahhoz, hogy lánya legyen, csak ennyi kell. Senki sem mondta, hogy arra állt fel neki, hogy a feleségére gondolt...
Kedves kérdező. Ne hallgass az ilyen bigott barmokra, akik szerint bűn, meg szégyen.
Az egyetlen hiba, amit elkövettél, az az, hogy elvettél egy nőt - főleg, ha ő szeret is.
Ne akard megbántani, ne okozz neki a kelleténél nagyobb fájdalmat. Válj el tőle, de ne valld be kezdetben, hogy meleg vagy, mert ez igenis komoly lelki problémákat okozhat nála a későbbiekben - nem a te szexuális irányultságod miatt, hanem mert 10 évet élt hazugságban! Ez minden nőnek, férfinak egyaránt fájna, nagyon nehéz lenne kihevernie.
Válj el, kezdj új életet. Ha van párod a későbbiekben, bevallhatod a feleségednek, hogy meleg vagy - de a helyedben csak annyit mondanék, hogy erre később döbbentél rá, nem a házasságotok alatt.
Nagyon sajnálom a feleségedet és téged is, sok sikert kívánok egy jobb élethez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!