Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire egyértelmű, hogy a...

Ennyire egyértelmű, hogy a férfinek "jár" az autó?

Figyelt kérdés

Két autónk van, az egyik a férjemé, a másik az enyém, mindketten autóval járunk dolgozni, vásárolni, stb. Ő az előző héten kölcsönadta valami haverjának az övét, aki sikeresen összetörte, szóval az autója most szervizben van, így csak az enyém maradt. Ő közelebb dolgozik a lakásunkhoz (10 perc busszal, át sem kell szállni), mint én és én korábban is megyek, hogy a gyereket el tudjam vinni óvodába és érte is tudjak menni időben. Ma reggel még készülődtünk, mikor félálomban kikiabált a hálószobából, hogy majd ő elvisz minket a kocsival, de csak fél 9 felé induljunk, mert ő nem akar túl korán beérni. Hirtelen azt sem értettem mire gondol, szóval mondtam neki, hogy ez kedves tőle, de az ő autója most nincs is itthon, de ha gyorsan összeszedelődzködik elviszem őt is dolgozni, de gyorsan hiszen a gyereknek be kell érnie nyolc előtt, és én is nyolcra járok dolgozni. Erre az ő reakciója "Miért, te elviszed a kocsit?? Akkor én hogy megyek be dolgozni?". Ezen a ponton már köpni-nyelni nem tudtam, annyit válaszoltam rá nem túl kedvesen, hogy "majd megoldod drágám", és rácsuktam az ajtót. Majd délután amióta hazajött csak puffog, hogy neki busszal kellett mennie dolgozni, és milyen dolog ez, hogy a férfi jár bkv-val. Hatalmasat csalódtam benne, hogy elvárta volna, hogy elviszem a gyereket busszal óvodába, majd visszajövök ugyanazzal a busszal majdnem a lakásunkig, onnan másik busszal utazom 25 percet, majd átszállok metróra és azzal is utazom még 10-15 percet hogy eljussak a város másik felében levő munkahelyemre úgy, hogy reggel 8-ra beérjek, míg neki gyalog sem több az út mint 25 perc, tehát ha elindul fél kilenckor kényelmesen besétál, ha busszal megy még később is indulhat. Nyilván ez nem válóok, ilyet ne is mondjatok, hogy hagyjam el, mert egyébként megosztjuk a házimunkát, ő is volt itthon a gyerekkel "gyesen", szóval abszolút egyenlőek vagyunk, de ezen most nagyon megdöbbentem. Természetesen majd ha lehiggadt beszélek vele, de addig is érdekelnének a ti tapasztalataitok és véleményetek.

Nálatok is így van, a férfinek jár az autó míg a nő járjon bkv-val, akkor is, ha a nőnek sokkal komplikáltabb ez, mint a férfinak? Férfiak, ha ti így gondoljátok, akkor miért? Szeretném megérteni a logikát..

2012. szept. 25. 00:56
1 2 3 4
 31/40 Bence_ ***** válasza:

Ezt ki pontozza le és miért?

"red4me válasza:

Igazán nem várhatod el hogy a család esze gyalogoljon:-)"

Komolyan érdekel! Humort nem ismeri vagy az iróniát?

2012. szept. 25. 21:57
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Lepontozás nekem szól nem a válasznak, túl sok vagyok és nyers ezért zsigerből utálnak.

Nekem viszont nincs megfelelési kényszerem, igy ez nincs rám hatással.

2012. szept. 25. 22:26
 33/40 Bence_ ***** válasza:

De ez a válasz is te vagy :) az pedig jó.

Mi a fenét csináltál, beléptél Al Bundy cipő boltjába és ittatok egy sört?

2012. szept. 25. 22:32
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem kellett mennem sehova, Al Bundyt rólam mintázták:-)
2012. szept. 25. 22:50
 35/40 anonim ***** válasza:
A főnököm kifejezetten jól keres, nagyon drága autója van (20 misi felé közelít). Mégis metróval jár a tárgyalásokra, mert az gyorsabb. Mondta, hogy leülni nem szokott, mert fene tudja milyen állapotú ember ült előtte, de 20-30 percet kibír állva/kapaszkodva, úgyis egész nap ül.
2012. szept. 26. 06:37
 36/40 anonim ***** válasza:

Ha közelebb lakik az iskolához, akkor miért nem eleve ő szokta vinni a gyerekeket?

Ami 25 perc gyalog, arra egyébként szerintem hülyeség autót használni, pláne, ha olyan környéken laktok, ahol dugó is van, mert a sok elkényelmesedett suttyónak csak az jó, ha egyedül ül egy egyszemélyes kocsiban...

2012. szept. 28. 03:53
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként fesd át a kocsit rózsaszínre, akkor többé tutira nem kéri el :D
2012. szept. 28. 03:53
 38/40 Alaque ***** válasza:
Nem azért, de én inkább leülök a BKV-n, vagy támaszkodok kapaszkodás nélkül, mint hogy összefogdossam a kapaszkodókat, olyan emberek után, akik teleköhögik a TBC-s tüdejükkel a tenyerüket meg kifújják az orrukat a puszta kezükbe. Nem egyszer láttam olyat.
2012. szept. 28. 11:43
 39/40 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény azóta?
2012. szept. 28. 11:56
 40/40 anonim ***** válasza:
Fejlemény engem is érdekelne?
2012. szept. 28. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!