Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire egyértelmű, hogy a...

Ennyire egyértelmű, hogy a férfinek "jár" az autó?

Figyelt kérdés

Két autónk van, az egyik a férjemé, a másik az enyém, mindketten autóval járunk dolgozni, vásárolni, stb. Ő az előző héten kölcsönadta valami haverjának az övét, aki sikeresen összetörte, szóval az autója most szervizben van, így csak az enyém maradt. Ő közelebb dolgozik a lakásunkhoz (10 perc busszal, át sem kell szállni), mint én és én korábban is megyek, hogy a gyereket el tudjam vinni óvodába és érte is tudjak menni időben. Ma reggel még készülődtünk, mikor félálomban kikiabált a hálószobából, hogy majd ő elvisz minket a kocsival, de csak fél 9 felé induljunk, mert ő nem akar túl korán beérni. Hirtelen azt sem értettem mire gondol, szóval mondtam neki, hogy ez kedves tőle, de az ő autója most nincs is itthon, de ha gyorsan összeszedelődzködik elviszem őt is dolgozni, de gyorsan hiszen a gyereknek be kell érnie nyolc előtt, és én is nyolcra járok dolgozni. Erre az ő reakciója "Miért, te elviszed a kocsit?? Akkor én hogy megyek be dolgozni?". Ezen a ponton már köpni-nyelni nem tudtam, annyit válaszoltam rá nem túl kedvesen, hogy "majd megoldod drágám", és rácsuktam az ajtót. Majd délután amióta hazajött csak puffog, hogy neki busszal kellett mennie dolgozni, és milyen dolog ez, hogy a férfi jár bkv-val. Hatalmasat csalódtam benne, hogy elvárta volna, hogy elviszem a gyereket busszal óvodába, majd visszajövök ugyanazzal a busszal majdnem a lakásunkig, onnan másik busszal utazom 25 percet, majd átszállok metróra és azzal is utazom még 10-15 percet hogy eljussak a város másik felében levő munkahelyemre úgy, hogy reggel 8-ra beérjek, míg neki gyalog sem több az út mint 25 perc, tehát ha elindul fél kilenckor kényelmesen besétál, ha busszal megy még később is indulhat. Nyilván ez nem válóok, ilyet ne is mondjatok, hogy hagyjam el, mert egyébként megosztjuk a házimunkát, ő is volt itthon a gyerekkel "gyesen", szóval abszolút egyenlőek vagyunk, de ezen most nagyon megdöbbentem. Természetesen majd ha lehiggadt beszélek vele, de addig is érdekelnének a ti tapasztalataitok és véleményetek.

Nálatok is így van, a férfinek jár az autó míg a nő járjon bkv-val, akkor is, ha a nőnek sokkal komplikáltabb ez, mint a férfinak? Férfiak, ha ti így gondoljátok, akkor miért? Szeretném megérteni a logikát..

2012. szept. 25. 00:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodnak volt annyi esze, h osszetoresse a haverjaval a kocsit akkor igy járt. Vallalja a kovetkezmenyeit. Nalunk függetlenül attól ki hibázott annak lenne atengedve az elsőbbség aki nagyobbat szív. Ezt tanítsd meg a parodnak.
2012. szept. 25. 05:47
 12/40 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is igazad van. Gondolom az sokkolt, hogy ha eddig egyenlőek voltatok, most hirtelen miért gondolja úgy hogy neki jár a felesége kocsija... Nem is beszélve arról, hogy ő törte össze a kocsiját.

Szerintem beszélj vele, hogy nem tetszik neked ez az újabban jött gondolkodásmód.

2012. szept. 25. 06:54
 13/40 anonim ***** válasza:
19%
Házasságba nem fura az enyém, tiéd? A ti kocsitok, vigye akinek fontosabb. Gáz hisztizni. Látszik semmi komolyabb bajotok nincs. Majd ha lesz akkor nem ilyen ökörségen akadtok ki! Nah majd jól lepontoztok, de ez az igazság!
2012. szept. 25. 06:59
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

A férjed adta kölcsön a kocsit, ha ilyen nagy szive van a drága jó embernek,akkor ne veled legyen irigy, járjon ő gyalog..

Felénk (falun, ahol nincs busz, napi 2szer a közeli városba)

van egy közmondás: autót, kést, asszonyt nem adunk kölcsön..

Ugye ezt nem kell megindokolnom ?? :))

2012. szept. 25. 08:07
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

"a férfinek jár az autó míg a nő járjon bkv-val, akkor is, ha a nőnek sokkal komplikáltabb ez, mint a férfinak?"

Ezt a párod mondta így? Ha igen, akkor az elég gáz. Ha nem, akkor ne kombinálj, nem a férfiakról és a nőkről van szó, hanem egyes egyedül róla és rólad. Ez személyes probléma, köze nincs ahhoz, hogy milyen neműnek születtetek.

Párod el van kényelmesedve, de ha ennyire hisztizik az autóért, akkor vigye ő óvodába a gyereket. Igazságos az lenne mondjuk, hogy ő gyalogol. Nem csak azért, mert közelebb dolgozik, hanem mert ő adta kölcsön az autót a haverjának.

2012. szept. 25. 08:31
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy egyértelmű.

Nekünk is 2 kocsi van,de mivel párom (férfi) 10 percre dolgozik,én viszem a 2 gyereket oviba iskolába a 20 percre levő munkahelyem mellé,így ha az én kocsim nem működőképes,viszem az övét,ő biciklizik/buszozik

2012. szept. 25. 08:41
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
A férjed kényelmes. És te is kényelmes vagy. Ezt meg kellett volna normálisan beszélni, gondolom lehetett volna valami közös nevezőre jutni. Ő a nagyobb hunyó a dologban ez igaz, de ez az enyém-tiéd dolog egy házasságban elég önzőség. Üljetek le, beszéljétek át és nem kell megsértődni egyikőtöknek sem.
2012. szept. 25. 09:03
 18/40 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nagyon jól kezelted a helyzetet.

Hosszú idő autózás után nyilván furcsa bkv-zni, de én is megteszem, napi 2x 45 percet utazom oda-vissza a munkahelyemre. Este, ha barátnőm sokáig dolgozik, akkor elmegyek érte kocsival, de nem vagyunk hozzánőve az autóhoz.

Az nem tűnt fel neki, hogy ha fél kilenckor indultok, akkor rajta kívül már mindenki elkésett?

2012. szept. 25. 09:03
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hajlandó BKVzni menjen gyalog vagy biciklivel. Mond neki, h a kocsit megkaphatja ha ő viszi a gyerekeket. Esetleg ha időben elvisz mindenkit, akkor maradhat nála a kocsi. Ha nagyon vitatkozik, lehet a vita lezárása, hogy vigye el a haverja:)
2012. szept. 25. 09:37
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
25 perc gyalog....az azért eléggé lóf@sz távolság, ha biciklivel megy 10 perc alatt bent van. Ekkora távra benzinpazarlás kocsival járni.
2012. szept. 25. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!