Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu annyira idgesít úgy...

Anyu annyira idgesít úgy utálom. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

amióta élek cigizik.Mikor terhes volt velem cigizett,mikor pici baba voltam cigizett,most cigizik de még csak az ablakot se hajlandó kinyitni.Ma nagy nehezen rátudtam venni arra hogy hajoljon ki az ablakon.Erre most kimegyek és ablak becsukva ő meg ül a tv előtt és cigizik.Napi 2 dobozzal szív el és az összes ruhám büdös a frissen mostott hajam füst és ilyen mocskos dohány szagú és reggelente már sírógörccsel ébredek.Elnem tudjátok hinni mennyire rossz ez nekem.16 éve már ezt szívom és elegem lett!Reggel arra kelek hogy olyan büdös vagy hogy hányi tudnék.Legszivesebben megfojtanám anyut egy kanál vízbe!!! Annyira dühös vagyok most. Aztán most levágtam neki a hisztit hogy elegem van ebből akkor meg neki állt feljebb hogy őt mindneki cska irányítani akarja.Haggyon már a hülyeségeivel.Arra is gondoltam már hogy minden este csap alá teszem a cigieit hogy reggelre ne legyen.Nem tudom mit csináljak? Segítsetek!!

16/l

2012. szept. 24. 17:01
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Nagy paraszt az anyád, annyi szent.

Üvegbúra kellene a fejére, hogy belefulladjon a füstbe.

Igazi gyökér. Erre nem lehet mit mondani.

2013. okt. 19. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!