Anyu annyira idgesít úgy utálom. Ti mit gondoltok erről?
amióta élek cigizik.Mikor terhes volt velem cigizett,mikor pici baba voltam cigizett,most cigizik de még csak az ablakot se hajlandó kinyitni.Ma nagy nehezen rátudtam venni arra hogy hajoljon ki az ablakon.Erre most kimegyek és ablak becsukva ő meg ül a tv előtt és cigizik.Napi 2 dobozzal szív el és az összes ruhám büdös a frissen mostott hajam füst és ilyen mocskos dohány szagú és reggelente már sírógörccsel ébredek.Elnem tudjátok hinni mennyire rossz ez nekem.16 éve már ezt szívom és elegem lett!Reggel arra kelek hogy olyan büdös vagy hogy hányi tudnék.Legszivesebben megfojtanám anyut egy kanál vízbe!!! Annyira dühös vagyok most. Aztán most levágtam neki a hisztit hogy elegem van ebből akkor meg neki állt feljebb hogy őt mindneki cska irányítani akarja.Haggyon már a hülyeségeivel.Arra is gondoltam már hogy minden este csap alá teszem a cigieit hogy reggelre ne legyen.Nem tudom mit csináljak? Segítsetek!!
16/l
Én fognám az összes dohányt és lehúznám a wc-n, a papírokat beledobnám vízbe, a töltőt meg összetörném. Nem szép megoldás, de ha 16 év alatt nem fogta fel, hogy kint cigizzen, akkor megérdemli. Persze utána menne a cirkusz. De hátha kapcsolna (bár van egy olyan érzésem, hogy nem).
Tényleg az lesz a megoldás, ha már végre el tudsz onnan költözni.
elegem van a rohadéokból!!
most meg a nevelőapám ült ki a konyhába ami közvetlen a szobám mellett van és tökéletesen pontosan bejön a szag és minenem megfogja a szag mert az a kibazott ajtó szarul zár.Tőle félek és nem merek neki szólni.
Menjenek akkor legalább a saját szobájukba de ott egyik se cigizik nehogy büdösek legyenek.Mindegyik kijön a konyhába és az ajtóm előtt bagózik.Annyira elegem van már!!!!!!!!:'( nem bírom
Nagyon sajnállak :/
az én apukám is cigizik, de Ő kimegy akkor. nem tudnál valami rokonhoz ideiglenesen elköltözni, vagy barátnőhöz? vagy (gondolom külön szobátok van) becsukod az ajtót, szellőztetsz, újból kimosni a ruhákat, és nem engedni hogy a te szobádban cigizzen. ( sajnálom jobb ötletem nincs )
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!