Mit gondoltok egy ilyen apáról?
Ha már eddig kibírták...
Egy frászt kell eltartani, ha nem beteg, elzavartam volna az elején dolgozni.
20 év után már kár erősködni, nem valószínű, hogy amíg az asszony körbeugrálja, gürizik helyette, ő majd megváltozik.
"férj, családfenntartó az ilyen ember? "
-NEM!
A rendszerváltás előtt nem volt probléma munkát találni. Munkanélküliség nem létezett, vagyis elvileg igen, de büntetés járt érte. Akkoriban mindenki dolgozott.
sajnos vannak ilyen emberk, akik nem szeretnek dolgozni. Nyilvánvalóen nem egy minta apa/férj. Nem szólhatunk bele az életükbe. A feleségnek magának kell úgydöntenie, hogy elhagyja. Majd ha nagyon megunja úgyis megteszi. Mellékesen én sem nagyon tűrném.
Azt honnan veszed, hogy pénzért százalékoltatta le magát?? És azért, mert sokat sétál és biciklizik, akkor nem lehet beteg??? Én akkor is tudtam biciklizni, amikor nem tudtam menni, csak pár lépést, mert a váz levette a gerincemről a terhelést. Mi vagy Te, hogy ítélkezel egy beteg ember felett? Egyáltalán minek ütöd bele az orrod másnak az életébe? Figyelj! Neked még nagyon sokat kell fejlődnöd emberileg!!
Az meg a másik, hogy nagyon sántít az összehordott, "meglesett, kifigyelt" történeted. "Az apa 15-16 éve nem dolgozik, nem is tudnak gyűjteni, még havi tízezret sem", akkor milyen pénzből százalékoltatta volna le magát???
Szóval én inkább ezt a kérdést tenném fel: Vajon milyen "ember", a kérdés kiírója? Egy pletykás, rosszindulatú, szarkeverő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!