Anyu annyira idgesít úgy utálom. Ti mit gondoltok erről?
amióta élek cigizik.Mikor terhes volt velem cigizett,mikor pici baba voltam cigizett,most cigizik de még csak az ablakot se hajlandó kinyitni.Ma nagy nehezen rátudtam venni arra hogy hajoljon ki az ablakon.Erre most kimegyek és ablak becsukva ő meg ül a tv előtt és cigizik.Napi 2 dobozzal szív el és az összes ruhám büdös a frissen mostott hajam füst és ilyen mocskos dohány szagú és reggelente már sírógörccsel ébredek.Elnem tudjátok hinni mennyire rossz ez nekem.16 éve már ezt szívom és elegem lett!Reggel arra kelek hogy olyan büdös vagy hogy hányi tudnék.Legszivesebben megfojtanám anyut egy kanál vízbe!!! Annyira dühös vagyok most. Aztán most levágtam neki a hisztit hogy elegem van ebből akkor meg neki állt feljebb hogy őt mindneki cska irányítani akarja.Haggyon már a hülyeségeivel.Arra is gondoltam már hogy minden este csap alá teszem a cigieit hogy reggelre ne legyen.Nem tudom mit csináljak? Segítsetek!!
16/l
most is kint túrja a hülye fejét a majma és ott cigizik én meg megint tiszta ideg vagyok!! Halljátok ebbe belefogok bolondulni.Tiszta ideg vagyok megint!! Elegem van!!!nagyon!!!!!!!!!!
Megint büdi a hajam és megint sírok.Nem bírom ezt a szagot és anyut is rühellem! Mindennél jobban utálom!
Hát ez az amikor a szülőnek fontosabb a függősége, mint a saját gyereke. Sok ilyet láttam, 25 éve dolgozom az egészségügyben, de még mindig görcsbe áll a gyomrom ilyenkor a tehetetlen dühtől.
Szerintem nyugodtan elmehetsz otthonról: barátnő, nagynéni, koli, vagy a kőkemény ellenállás amit tanácsoltak.
Anyudnak a cigi parancsol, és ilyen értelemben nem tölti be a szülői feladatát, hiszen a viszonylag tiszta levegő mindenkinek jár.
Te szegény, nagyon sajnállak :(. Én ugyan nem ilyen súlyosan, de megélem ezt. Ráadásul nekem még kb. tiltva is van a cigi, mert asztmás-allergiás vagyok, de közben meg nem képesek leállni, és van, amikor irtózatos büdös szájjal kezd el nekem beszélni, én meg köhögök már tőle, és miért nem nézek felé... de általában azért nem rendszeresen szívják meg előttem azért nem.
Én a helyedben megpróbálnám a hálószobát vagy a szobát, ahol ő a legtöbbet van, befújni vmi olcsó kölnivel (persze nem olyannal, amitől te is rosszul vagy), és ha anyukád nem bírja, akkor jönne az, hogy na, pont így vagyok én is a büdös cigiddel, ráadásul a tanárok is szekálnak miatta a suliban plusz neked minden napod így telik. Egyébként meg füstölőzz, illatgyeryázz jó sokat, tartósabb, erősebb parfümöt vegyél/kérj ünnepekre. Esetleg a szobád ajtajára tilos a dohányzás piktogramot... hátha abból tanul. Vagy akár levélben is leírhatod neki ezeket. A végére jöhet az, ha le sem toj, hogy alig várod, hogy elköltözz (sztem ahogy lehet, menj koliba vagy albérletbe, 18 után), és hogy ilyen cigis szaggal, büdösen nem fogod engedni majd, hogy unokázzon...
és megint rágyújtott:)
hát így megy ez......!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!