Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném izgalmasabbá...

Hogyan tehetném izgalmasabbá az életem?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, van egy gyermekem és egy férjem.

Az életem dög unalom, nem történik semmi lassan két éve.

Az egyetlen izgalom a napomban annyi, hogy nem tudhatom miben esik el legközelebb a gyerek.

Férjem alig van itthon, rutin minden, még a szex is.

Unom az egészet. Valami tipp?

2012. szept. 22. 20:09
1 2 3
 21/25 ava87 ***** válasza:
23%
Miért kéne attól rossz anyának érezned magad, ha havi 1-2 alkalommal máshol aludna a kicsid? Azért ez nem egy olyan hatalmas mennyiség. Senkit nem károsítanál meg azzal, ha időnként kimozdulnál, így viszont, hogy nem teszed, pedig vágynál rá, csak magaddal tolsz ki, de ezért semmilyen díjat nem osztogatnak.
2012. szept. 22. 22:24
 22/25 anonim ***** válasza:
20-asnál a pont. Késő lesz mikor ráébreds, hogy túl jó dolgod van.
2012. szept. 23. 08:37
 23/25 anonim ***** válasza:

azért mert van férje meg gyereke miért lenne a kérdezőnek túl jó dolga???

én abszolút megértem,,, kell valami izgalmas, új hobbi, kihívás, utazás, szerintem add igenis bölcsibe a gyereket semmi baja nem lesz csak szocializálódik nem leszel rosszabb anya ettől... de ha beleőrülsz az unalomba attól viszont igen.

2012. szept. 23. 10:47
 24/25 anonim ***** válasza:
55%

miért nem gondolkodtál szülés előtt? én is fiatal vagyok, 25 éves, de az isten se tudna rávenni, hogy most szüljek. majd 30 felé, amikor kibuliztam magam, és maximálisan tudok az anyaságra koncentrálni.

ne másokat hibáztass azért, mert elsietted a gyerekvállalást, és nem néztél előre.

igen, szedj össze egy szeretőt, attól biztos megoldódnak otthon a problémáid.

add bölcsibe a gyereket, túl fogja élni. építs karriert, keress kihívásokat.

2012. szept. 23. 19:51
 25/25 A kérdező kommentje:
Vállaltam a felelősséget egy baleset után. Ennyi. Nem tervezett gyerek.
2012. szept. 25. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!