Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bijju kérdése:
Mivel Tehetném izgalmasabbá az együttlétünket?
Figyelt kérdés
5 Hónapja vagyok együtt a barátommal és mikor együtt vagyunk szinte nem is beszélünk nincs semmi téma meg szinte csak unatkozunk egymás mellett...:( én nagyon szeretem és ő is engem és ilyen dolog miatt nem szeretnénk szakítani!!! és mikor nincs téma olyankor mindig összeveszünk:( utálom ezt a helyzete mit tegyek h jobb legyen?????2010. máj. 24. 18:23
2/4 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen mozduljatok ki!egy fagyi, vagy kirándulás,mozi,élményfürdők,vidámpark,kiállítások,séta a parkban,barátokkal beülni vhova!sok dolog van sajnos lehet ezekhez kell pénz is ,de sztem megéri néha mert közös élmények és emlékek nélkül elhalhat a dolog.és ha a brátodon a azt vezsed észre ,hogy nem akar kimozdulni mert lusta akkor ne sértödj meg mert sajnos a fiuk hajlamossak erre...egy kicsit eröltesd jobban neked is van szavad és ugyis belemegy...ha meg nem akkor te megpróbáltad igazából!sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
18:32- szoktunk ilyen közös progikat csinálni fagyi, kínai, séta, parkban ülni, elém jön a suliba mikor hamarabb végez ha én végzek hamarabb én meek, ömm még sokmindent szoktunk csinálni de valahogy mégsem az igazi:S:( és nem csak én érzem hanem ő is....
2010. máj. 24. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!