Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet izgalmasabbá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet izgalmasabbá tenni egy 8 hónapos párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a barátommal és úgy érzem h nem olyan az egész, mint régen. Nincsen nagyon miről beszélnünk és ez nagyon zavar, mert eléggé beszédes vagyok:) Mit tegyek? Minden jó tippet várok:):)
2009. márc. 13. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Ha nincs miről beszélgetnetek a pároddal, érdemes elgondolkozni azon, hogy összeillőek vagytok e!

Nem mondom , hogy állandóan fecsegni kell , de ha két ember 8 hónap után nem tud beszélgetni egymással, mi lesz 30 év múlva?

2009. márc. 13. 13:52
 2/6 anonim válasza:
74%
ez elég szomorú!akkor keress neked valót
2009. márc. 13. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt kérdezted volna, hogy egy 8 éves kapcsolatot hogy lehet izgalmasabbá tenni, akkor azt mondom ok. De 8 hónap? Milyen volt az elején? Miket csináltatok együtt? Mi volt benne a jó, az izgalmas? Ezeket gondold végig. Szerezzetek közös élményeket. Ha már most unalmas, nem biztos hogy ő az igazi:)
2009. márc. 13. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg küzdjél: (ha szeretitek egymást) csinálj programokat,mozduljatok ki, járjatok sokat társaságba, lehet, hogy csak kicsit "betompultatok", kellenek az új közös élmények, akkor lesz miről beszélgetni:)) frdő, mozi, színház, MÜPA, séták...jön a tavasz, lehet kirándulni....vagy csak ülj le vele és kérdezd meg, hogy szerinte mi van, mert neked az az érzésed, hogy nem beszélgettek eleget és ez zavar. Az is lehet, hogy csak fáradtak vagytok, és ez most egy ilyen időszak...sok sikert!
2009. márc. 13. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit korai, nem gondolod?
2009. márc. 13. 14:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát mi nyáron jöttünk össze és akkor többet eljártunk. pl: buli, séta, strand stb... meg én mostanában is mondtam neki h jó lenne elmenni sétálni vagy kimozdulni, mert mindig csak nála vagyunk, de nem nagyon akar. Meg voltak programok a városban (farsang, kiállítás) amire elmentünk,de nagyon rá kellett vennem, hogy eljöjjön velem és én nem szeretem azt ha vki nem érzi jól magát, csak kényszerből jön el.Én egyébként is olyan típus vagyok aki nagyon szeret elmenni szeretem a változást. Csak olyan rossz h magától ezt nem érzi. De ezeket már elmondtam neki. Azóta egyszer voltunk sétálni. Egyébként én szeretem őt, de már nem szerelem. Szeretnék ezen javítani és én is közös élményekre gondoltam.
2009. márc. 13. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!