Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne még érdekesebbé és izgalmasabbá tenni egy romantikus meglepetés vacsorát?
Nagyon szeretem a páromat, most leszünk fél évesek, és egy meglepetés vacsorát tervezek neki. Már megvan a recept meg a hozzávalók, csak el kell készíteni. Gondoltam, veszek mellé egy üveg bort, plusz egy kis gyertyafény. Tudnátok még valamit javasolni, ami feldobhatná a dolgot, h ne csak egy közhelyes romantikus este legyen?
Másik kérdésem: milyen zenét ajánlatok egy ilyen estéhez?
22/L
tejszínhab,valamilyen kendő amivel bekötöd a szemét,valamilyen gyümölcs,amit felszeletelsz és jöhet a móka:
Vacsora közben egyszer csak gondolsz egyet,bekötöd a szemét,fogod a tejszínhabot és a gyümölcsre nyomsz egy keveset,majd megeteted vele. Ezt egy ideig csinálod majd az ajkaidat is betejszínhabozod, és mondd meg neki,hogy tegyen különbséget a kettő között. És játszadozzatok el egy ideig..:) azt hiszem lesz egy jó estétek.
Tény, hogy a szex bármit feldob :)
De szerintem, ha a Párom ilyesmivel meglep, csak az én kedvemért készült, főzött az már nem lehet közhelyes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!