Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném izgalmasabbá a beszélgetést? (lent bövebben)
szia :)
amikor találkoztok, (nem tudom hogy köszöntök, de pl. adj neki egy puszit az arcára játékosan, aztán mosolyogj egyet:)) akkor mondd neki hogy nagyon csinos, ha ruhaboltoknál sétáltok, nézz rá pár kirakatra, és mondd hogy ez meg ez a ruha szerinted tök jól állna neki, ilyesmik :)
remélem tudtam segíteni valamennyit :)
sok sikert!
16/L
háát azért ennek igy magától kéne jönni :D de h ha neem akk se baj csak mondom :) Nemtom mesélj vmit az egyik csaj ismerösödröl h "multkort alálkoztam vele és áÁ annyiiira durva volt a haja meg bla bla ..." és akk a végén oda mondod h neked ez eredeti hajszni? mert amugy nagyon széép :D vagy ugyan ezt megcisnálod RUHÁVA LIS h felhozol vmi ismit és bevágod h te nagyon csinos v agy :$ :D:D:D
mitooménilyenek :D légy laza ne görcsölj és jön ez magátol (H)
Valahol azt olvastam egy konyvben hogy nagyon sokan felenkek vagyunk es mint te mi is azon agyalunk hogy mit mondjunk hogy mondjuk hogy tetszunk masoknak. Azt javasolja a konyv hogy eloszoris tisztaban kell lennunk avval hogy mindenki arra szomjazik a legjobban hogy hagyak ot beszelni (lehetoleg magarol) hogy meghallgassak, raja figyejenek. Ezt tudva konnyu dolgod van ...kerdezd ot barmirol ( a velemenyerol barmivel kapcsolatan, az elmenyeirol,az erzeseirol stb)es hallgasd meg figyelmesen amit valaszol. Igy biztosan nem fogtok lenyegtelen dolgokrol dumalni es jo fejnek fog tartani.
Es ez nem csak elmelet! Lany vagyok es en is azt a pasimat szerettem a legjobban aki hagyott beszelni, megertett, megprobalt elfogadni ugy ahogy vagyok.
Sok sikert a csajozashoz!
Megtalaltam a konyv cimet amit az elozo valaszban emlegettem Csak ajalani tudom.
Les Giblin:Hogyan bánjunk az emberekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!