Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szórakozóhelyeken miért jártok mindig kisebb csoportokban? Még ezzel is nehezítitek, hogy valaki beszélgetést kezdeményezzen veletek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 17:42
1/17 anonim válasza:
Mert ők a barátaim. Egyedül nem megyek szórakozni.
2/17 szamóca.. válasza:
mert ha egyedül ülnék nem lenne szórakozás.
3/17 anonim válasza:
mert olyanok mint a tyúkok, mennek, mennek együtt és megy a pípiípípípípí
4/17 anonim válasza:
A pasik talán nem haverokkal járnak? Na látod...
5/17 A kérdező kommentje:
Az egyedülálló pasik nem feltétlenül járnak a haverokkal.
2011. okt. 3. 17:55
7/17 anonim válasza:
Talán azért mert baz.meg veszélyes én nem is mernék egyedül elmenni és igen pont azért h megnehezítsük az ismerkedési dolgot de nem veled szemben hanem a zaklatós idiótákkal szemben meg egyedül nem szórakozás amúgysem.
8/17 anonim válasza:
Hány olyan lány volt már akit így kaptak el és erőszakoltak meg mert egyedül sétált hazafelé buli után?Senki nem olyan hülye h kockára tegye a testi épségét.Így biztonságosabb.
9/17 anonim válasza:
Ahogy előttem írták: mert veszélyes is lehet.
Na meg az milyen szórakozás, hogy elmegy egy nő egyedül, és bámul kifelé a fejéből és arra vár, hogy valaki leszólítsa... milyen szánalmas ez már.
Meg azért is megyünk csoportban, mert nem ismerkedni megyünk, hanem hogy együtt jól érezzük magunkat.
10/17 anonim válasza:
Pontosan. Amit már leírtak előttem. Egyrészt nem indulok meg az éjszakába egyedül, mert veszélyes. Szórakozni se egymagamban szoktam. És aki nem elég tökös, h odajöjjön hozzám, attól függetlenül, h vannak-e a közelemben...nos, az az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!