Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárjátok hogy a fiu kezdeményezzen?
Figyelt kérdés
Én igenis elvárom h egy fiu kezdeményezzen.Ti hogy vagytok vele?2011. aug. 25. 00:59
1/10 anonim válasza:
Hát, azért ne várja egyetlen nő sem, hogy majd a sült galamb a szájába repül.
3/10 anonim válasza:
ja és én szívesen kezdeményzek is, de amikor már nem tudom hanyadik beképzelt, egoista lány utasít vissza, hát ezek után sz.rok rájuk
majd jönnek,ha sok pénzem lesz, meg luxus villám
én nem foglalkozom ezekkel
4/10 anonim válasza:
Szerintem mind a két oldalról szükséges a kezdeményezés. Egyetértek az első kommenttel, nem várhatja egy lány sem, hogy a fiú kezdeményezzen non stop. Mert akkor joggal érezheti a fiú, hogy ez egyoldalú dolog. Ő érdeklődik, kezdeményez, a lány mondjuk belemegy, de ez vissza már nem működik. Szóval szerintem egy egészséges kölcsönös érdeklődés, kezdeményezés szükséges. Ha nem is az udvarlás elején, de egy idő után már igen. A fiú kezdeményezzen a dolog legelején, de amikor kezdenek már összemelegedni, megismerni egymást, akkor szerintem már úgy egészséges, ha a lány is nyit.
5/10 A kérdező kommentje:
az 1. alkalomra gondoltam,csak rosszul fogalmaztam meg :/
2011. aug. 25. 01:10
6/10 anonim válasza:
Hát, ha jól értem a kérdést, akkor igen. Senkihez nem fogok nőként odamenni és udvarolni neki, mint egy férfinek.
Viszont eszemben sincs hidegen viselkedni, aki akarja, az észreveszi, hogy tetszik nekem, de eszem ágában sincs leszólítani senkit.
7/10 A kérdező kommentje:
erre gondoltam énis :)
2011. aug. 25. 01:31
8/10 anonim válasza:
Szerintem a nők része a kezdeményezésben a bátorítás lenne, a mosolygás, jelzés, hogy igen is számítasz neki. A férfiaké pedig, hogy ténylegesen lépjenek. Én eddig egyszer kezdeményeztem, de elég is volt annyi.:)
9/10 anonim válasza:
11:05-ös vagyok. Egyébként a 01:16-sal teljesen egyet értek.
10/10 anonim válasza:
alap!nekem bármennyire is tetszik a fiú, nem megyek oda hozzá és nem kezdeményezek beszélgetést...szerintem az mindent elronthat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!