Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném izgalmasabbá...

Hogyan tehetném izgalmasabbá az életemet?

Figyelt kérdés

Nos arról van szó, hogy úgy érzem, hogy ugyanúgy telnek a mindennapjaim semmi izgalmas nem történik velem, nem úgy élek ahogy én szeretném hanem folyamatosan próbálok mások elvárásainak megfelelni.

Az egyetemen nem azt tanulom ami igazán érdekel, hanem amit itthon mondtak.

Apám folyamatosan elbizonytalanít mindennel kapcsolatban.Ne keressek diákmunkát mert úgyse fog senki se alkalmazni, ne diétázzak, mert felesleges aki hízásra hajlamos úgyis kövér lesz akármit is eszik, mindenbe beleköt sose ad nekem igazat nem támogat semmibe se...

2010. máj. 27. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ha úgy érzed diákmunkát szeretnél, keress... ha diétázni szeretnél, diétázz.. ne hagyd magad elbizonytalanítani!

az rossz, ha mást kell tanulnod, mint szeretnél (nem tudom mennyi van még hátra) talán ha ezt befejezted, utána belekezdhetnél abba, amit eredetileg szerettél volna. keress hobbit, barátokat (biztos akad néhány) járj el moziba, koncertre, színházba, kirándulni, akár egyedül, akár társasággal, menj emberek közé! :)

fel a fejjel! :)

2010. máj. 27. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
NEm igaz. en is hizasra hajlamos vagyok. legalabbis ezt vertek belem gyerekkororm ota. en azt mondtam, ne mar, en nem akarok kover lenni. figyelek az etkezesre, mozgasra, es lam, 170 cm vagyok es 55 kg, es szalkas. igen, ha eszem, rajtam konnyebben meglatszik, de ne asd el magad csak azert, emrt nehany negativ ember azt mondja, h semmi remeny. kezdj vmi ujat, iratkozz be salsazni, talizz holnap a bnoiddel, igyatok meg egy koktelt egy jobb hotel aulajaban, vagy csinalj barmit ami nem megszokott, es hidd el, ez majd felvillanyoz. lehet egeszen egyszeru dolog is, menj ki a legjobb baratoddal este valami erdobe es szagoljatok a levegot, vagy rakjatok tuzet es sussetek szalonnat. Az elet szep. Elvezd es hasznald ki.
2010. máj. 27. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
10%
ha van párod, akkor tarts szeretőt, én így tettem izgalmasabbá az életem.
2010. máj. 27. 16:40
 4/5 anonim válasza:
100%

Hallgass az első 2 Válaszolóra!

Az én szüleim is ilyenek voltak -mondjuk a továbbtanulásba nem szóltak bele, de minden másba igen- de én olyan 19-20 éves koromtól kezdve leszartam őket. Nem bántottam meg őket, meghallgattam, amit tanácsoltak, kultúráltan elmondtam, hogy miért nem értek vele egyet, aztán csináltam amit jónak láttam. Persze volt annyi eszem, hogy ne irreális dolgokat akarjak, de soraidat olvasva Te is a földön jársz.

Tehát: vállalj munkát, tenger lehetőség van, diétázz, ha akarsz, az egészség mindennél fontosabb, állíts magad elé célokat (kezd valami kisebbel), érd el őket, és mosolyogj jót a sok hitetlenen. :)

Keress olyan társat, barátokat, ismerősöket, ehez akik támogatnak, és később fürödj a sikeredben, megérdemled.

Én neked szurkolok! :)

Ja igen, izgalom: ha megfogadod a fentieket, már az önmagában egy izgalom lesz, hogy új életet kezdesz, de ha akarod fokozni, találj valami hobbit, amit rég szerettél volna űzni. Vagy éld ki magad olyan területen, ahol eddig nem volt szabad (persze csak ésszel).

Utazz sokat, láss világot, akár még úgy is ha ez csak a szomszéd várost jelenti, ha nyitott szemmel jársz, mindenhol találsz érdekességet. Hajrá :)

2010. máj. 27. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Vedd a nyakadba a világot és jelentkezz egy survivor táborba. De ne egy hétre, hanem legalább egy évre. Garantáltan izgalmas és élménydús éved lesz. Ott talán lesz időd elgondolkodni mindenről.
2010. máj. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!